Beko BDFS26020XQ, mașină de spălat vase Slim cu finisaj inox

Mașinile de spălat vase pot fi chiar compacte dacă nu aveți mult spațiu în bucătărie, iar un model care vi l-aș recomanda este Beko BDFS26020XQ care are și o capacitate satisfăcătoare – 10 seturi. Această valoare poate să difere de la un model la altul însă foarte puțin și ține de cum sunt organizate coșurile. Designul exterior este prezent la modelele independente, adică cele care u trebuie incorporate în mobilier. Avantajul oferit de acest tip de aparat este acela că poate fi pus oriunde în locuință și nici nu ocupă spațiu, dar trebuie racordat ca și mașina de spălat rufe.

Dacă ați avut o mașină de spălat rufe în bucătărie și vreți să o schimbați cu una de spălat vase, atunci ar fi bine să fie tot cu lățime de 60cm. Prețurile sunt la fel indiferent de capacitate, diferența o fac tehnologiile integrate. Cea de jos face parte din generația nouă și se poate vedea după panoul de control modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă spațiul ocupat reprezintă o problemă, atunci doar o variantă Slim ca cea de sus v-ar fi de folos, plus că poate nici nu obișnuiți să gătiți mult, astfel că nu se adună foarte multe vase. Chiar și o mașină ca aceasta (cu 10 seturi) poate fi de ajuns pentru o familie pentru că puteți pune vase cât pentru 10 persoane. Evident că nu toate vasele au același dimensiuni, poate că veți pune și alte tipuri de articole cum sunt tăvi sau accesorii de la anumite aparate.

Funcția Hygiene Intense nu lipsește la acest model, iar cu ea puteți elimina majoritatea bacteriilor de pe articole, iar rezultatele mai bune se datorează și brațului rotativ care spală mai eficient decât cel convențional. Dacă tot vorbim de eficiență, modelul Beko BDIS38040A are clasă energetică mai bună decât a variantei prezentate mai sus (C).

Nu-i lipsește coșul pentru tacâmuri, sistemul Acrobat pentru ajustarea înălțimii coșului, suporți pliabili, protecție pentru articole din sticlă și dozatorul glisant pentru detergent.

Concluzie

Beko BDFS26020XQ nu are atâtea recenzii precum restul deoarece nu este prezent de atâția ani pe piață, dar cred că va fi un model destul de ales deoarece arată bine, oferă performanțe bune și are chiar și acea funcție Fast+ dacă vreți să scurtați durata programului.

Te-ar mai putea interesa