Beko BDFN36530XC, maşină de spălat 15 seturi cu clasa D

Beko BDFN36530XC e o mașină de spălat vase foarte capabilă deoarece poate spăla până la 15 seturi. Consumul energetic e de 86 kWh la 100 spălări, iar din această cauză are clasa D (eficiență energetic).

Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie, iar dacă vreți o alternativă pe alb atunci vă recomand acest Beko.

Păreri pro și contra

Mașina Beko BDFN36530XC e una cu niște dimensiuni de 85x60x60 îxlxa cm. Greutatea e una de 49 kilograme așa încât va fi nevoie de două persoane (sau un dispozitiv de transportat) pentru a deplasa aparatul. Din dimensiunile scrise anterior se poate vedea că nu e un model slim.
Comparativ cu o mașină de spălat rufe are un nivel de zgomot mai scăzut, fiind vorba despre 44 decibeli.
Are 6 programe, printre care se numără cel Eco care spală la o temperatură de 50 grade.
Programe rapide sunt Mini 30 minute la 35 grade şi Quick-Shine care durează 58 minute. Ceva special e funcția Fast+ care presupune că face spălarea de 3 ori mai rapidă prin modificarea unor parametrii de spălare.
Cum e în cazul altor electrocasnice și acesta are motor inverter. Modelul de față purtând numele de ProSmart Inverter. Astfel de motoare sunt eficiente, durabile și au un nivel redus de zgomot.

Spălarea va fi una uniformă deoarece jetul de apă și detergentul vor fi distribuite în toată cuva. Acest lucru e o tehnologie care poartă numele de CornerIntense.

De final trebuie să scriu că acest model e unul perfect pentru o familie de 3-4 persoane care vrea să economisească timp cu spălatul vaselor. Chiar dacă vine cu o capacitate mare acest model poate fi utilizat și pentru mai puține persoane. Asta deoarece unii nu spală zilnic, ci la un anumit interval când se adună mai multe vase.

Te-ar mai putea interesa