Beko BDFN26521XQ, mașină de spălat vase cu control electronic

Beko BDFN26521XQ este una dintre puținele modele de la acest brand care un design clasic și control electronic. Arată foarte bine cu acel afișaj digital rotund și cu acele butoane în jurul său. Pe display se poate viziona timpul rămas și dacă programul este în desfășurare. Spun asta pentru că există și opțiunea de pauză a programului (anulare – țineți apăsat 3 secunde). Arată foarte bine pe inox/argintiu și chiar nu ar avea sens să alegeți variante incorporabile dacă unele modele arată atât de bine.

Lăsând la o parte felul cum arată, vedem specificații foarte bune, dar și anumite caracteristici speciale utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Doar după cum arată, se poate ajunge la concluzia că vorbim de o mașină cu lățime de 60 cm. Capacitatea de spălare este dată de cum sunt organizate coșurile, iar în cazul variantei de sus vorbim de 15 seturi. Aceasta este și ceam ai mare valoare care o puteți vedea la o astfel de mașină, iar cea mai populară este de 13 seturi. Mi se pare normal ca un aparat nou să ofere un plus de performanță, iar acesta nu este unul de top și se vede după preț.

Mașinile de spălat premium oferă control prin aplicație (Candy CDIMN 4S613PS/E este un astfel de model) și multe alte caracteristici speciale pentru a putea spăla articolele diverse. Consider că merită să alegeți o astfel de mașină pentru că vă ușurează viața plus că nu are un consum mare de resurse. Nu vă mai pierdeți timpul cu spălatul, acest aparat înlocuiește multe sarcini (chiar și ce ține de uscarea lor). Unele modele oferă uscare naturală, altele cu condensare. Depinde ce v-ar plăcea mai mult, însă eu aș opta și pentru cele cu uscare naturală (se deschide ușa la final) deoarece nu vreți să folosiți imediat tacâmurile și vasele.

Concluzie

Vedem și o caracteristică nouă – AutoGlassShield (o protecție pentru pahare), astfel ca acestea să fie în siguranță. Mia are și opțiune de igienizare care este importantă, dar și altele. Beko BDFN26521XQ are clase de eficiență foarte bune, iar aici mă refer la consumul de energie (E, respectiv A la condensare).

Te-ar mai putea interesa