Beko BCNE400E40SN, combină frigorifică cu Touch Control

Combina frigorifică din imaginea de jos este una din segmentul de vârf, adică vedem mai multe dotări, specificații excelente și un design modern. Este vorba de combina Beko BCNE400E40SN car face parte din gama nouă de aparate electrocasnice de la acest brand. Doar din imaginea de jos se poate veda că are o lățime ceva mia mare decât restul – 69 cm, însă adâncimea a scăzut foarte mult (55 cm). Deci ar fi bună pentru cei care nu au bucătării foarte mari și vor să economisească spațiu.

Poate fi comparată cu două frigidere mai mici doar că aici avem și dotări mai bune, astfel că nu veți simți nevoie să-l schimbați prea repede. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Costă puțin mai mult decât altele pentru că este incorporabilă, dar și pentru că are caracteristici bune. La instalare trebuie să țineți cont că e necesar un spațiu de ventilație în spatele său, de aceea nu este atât de mare pe adâncime, după cum am văzut și la Candy CBL3518EVW. Dacă vorbim de o familie mare sau poate că obișnuiți să faceți mai multe cumpărături deoarece nu aveți timp de stat pe la cozile de la magazine, aveți nevoie de un aparat frigorific mare.

Ușile reversibile sunt o dotare tot mai des întâlnită și sunt foarte puține excepții care nu o au. Dacă nu vă pricepeți și nici nu aveți cu cine să schimbați, dacă este nevoie, vă recomand acel serviciu de schimbare a balamalelor. Nu costă mult dacă luăm în calcul prețul aparatului.

Combina aceasta este și foarte silențioasă, nivelul de zgomot fiind de numai 35 dB. Chiar și la capitolul eficiență energetică excelează și vedem un consum anual foarte mic, respectiv o clasă energetică E. Nu ar fi diferențe foarte mari între clasa E și F, dar tot se vede pe factura de la energie.

Concluzie

Beko BCNE400E40SN vine cu numeroase funcții care sunt tipice aparatelor cu control electronic (cum sunt și side by side-urile). Alimentele sunt conservate în cele mai bune condiții datorită tehnologiilor moderne prezente pe aceasta: AeroFlow, BioCycle, Everfresh+ și HarvestFresh.

Te-ar mai putea interesa