Beko BCHA275K3SN, combină frigorifică incorporabilă cu congelator No Frost

Combina incorporabilă din imagine Beko BCHA275K3SN este un model incorporabil interesant. Aceasta e o variantă mai nouă și oferă specificații foarte bune, iar congelatorul are tehnologie No Frost, adică nu se formează gheață în exces. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie dezghețat periodic și alimentele sunt conservate mai bine și cu un consum mai mic de energie. Față de un model clasic, acesta se incorporează complet, adică nu va fi vizibil și trebuie montate două uși de mobilier peste ușile aparatului.

Astfel de aparate sunt ideale pentru cei care vor o bucătărie cât mai minimalistă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În general, aparatele incorporabile au uși reversibile, adică balamalele se mut de pe o parte pe alta. Nu cred că le veți schimba deoarece aparatul nu va fi pus chiar în colțul camerei ci va fi integrat în mobilier. Voi decideți unde va fi pus și depinde și de mobilierul ales sau poate veți cumpăra doar un corp special pentru acesta. Sticlele de 0,5 și 1 litru pot fi puse pe suportul de jos al frigiderului și e loc chiar și pentru ouă pe suportul superior. În congelator avem o tavă pentru cuburi de gheață.

Consumul de energie este destul de scăzut generațiile noi și e de apreciat sistemul No Frost, care este prezent la congelator. Chiar și cu el, consumul nu a scăzut atât de mult dar mai sunt și variantele clasice dacă aceasta vi se pare scumpă sau nu are suficiente dotări.

Păreri pro și contra

Congelatorul este compartimentat și acele sertare sunt de dimensiuni variabile, iar cel de jos este de tip Big Box. Chiar și la frigider vedem un interior foarte bine organizat și este loc pentru orice tip de aliment. Este ușor să-l incorporați când aveți dimensiunile de incorporare și mobilierul potrivit pentru el. În partea de sus a rafturilor are un ventilator ca asigură o distribuție mai uniformă a aerului rece.

Beko BCHA275K3SN are un volum satisfăcător doar că o combină clasică în același buget oferă mai mult, dar e de înțeles pentru că e vorba de un alt segment care nu e foarte popular sau căutat.

Te-ar mai putea interesa