Arctic AK60406M40NFW, combină frigo clasa A++ cu No Frost şi Fresh Max

Arctic AK60406M40NFW este o combină frigorifică modernă cu No Frost, adică răcirea se reaizează fără producere de gheaţă, iar din această cauză nu e necesară dezgheţarea periodică.
Face parte din gama EFI Line, lucru care înseamnă că are eficienţă energetică bună (A++) şi un design semi-incorporabil.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu uşi reversibile şi diverse facilităţi care uşurează utilizarea şi depozitarea (diverselor alimente).


Păreri pro şi contra

Combina Arctic AK60406M40NFW e una premium fiind dotată cu Total No Frost şi Air Flow Dual Tech. Total No Frost presupune că nu e necesară dezgheţarea frigiderului sau congelatorului deoarece răcirea nu produce gheaţă. Air Flow Dual Tech e un lucru despre care trebuie spus că presupune curenţi de aer independenţi pentru partea de frigider şi congelator.
Aerul e distribuit uniform cu ajutorul ventilatorului, iar acest lucru ajută şi la menţinerea unei termperaturi constante.
Aparatul are un volum net de 362 litri în condiţiile în care dimensiunile sunt de 60x67x203 lxaxî cm. Gretuatea aparatului e de 76kg, lucru important de ştiut doar dacă e nevoie să reamplasaţi aparatul.
Venind cu termostat reglabil înseamnă că puteţi regla temperatura în funcţie de nevoi.
Pe partea de siguranţă acest model vine cu Eco Buzz, adică avertizare sonoră în cazul în care lăsaţi uşa deschisă mai mult de un minut.
Deasupra compartimentului Garden Fresh (pentru legume şi fructe) are compartiment Fresh Max util depozitării produselor lactate şi cărnii deoarece temperatura e de 0 grade.
Consumul energetic e de 282 kWh pe an, iar dacă se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că are o autonomie de funcţionare fără curent de 33 ore.
Unde excelează? Modelul de faţă stă foarte bine la partea de fiabilitate având o garanţie standard de 2 ani, dar dacă înregistraţi produsul atunci puteţi beneficia de garanţie 5 ani.

Te-ar mai putea interesa