Beko BBIM13400XPSWE, cuptor incorporabil cu panou complet electronic

Cuptorul incorporabil Beko BBIM13400XPSWE este unul dintre cele mai noi și moderne soluții de pe piață. Se poate observa doar după cum arată și aici mă refer strict la panoul de control. Un cuptor bine dotat are multe funcții de încălzire (12), iar acestea nu puteau fi înghesuite în jurul acelui buton circular care îl vedem la variantele clasice. Eu prefer cele cu control touch deoarece veți mai bine ce ai selectat (indicator luminos), plus că vi se oferă și posibilitatea controlului la distanță prin intermediul aplicației mobile (HomeWhiz) și tehnologiei WiFi.

Am pus imaginea de jos ca să vă faceți o idee despre el și se vede că este și foarte spațios – 72 litri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este un aparat prietenos cu mediul, în sensul că au fost folosite deșeuri pentru a confecționa anumite componente. Vorbim de eticheta Recycled Net, însă mai sunt și alte aparate care se laudă cu folosesc materiale reciclate (mașini de spălat rufe).

Dotări de top nu vedeți pe orice aparat, iar acesta vine cu următoarele: AeroPerfect, autocurățare pirolitică (grăsimea este transformată în cenușă), Steam Shine Cleaning (curățare cu ajutorul aburului), 3D Cooking (puteți pune chiar și 3 tăvi) Warm Keeping (menține cald), încălzire inferioară (ideală pentru Pizza), ușă cu Soft Close, rafturi telescopice etc. Destul de multe pentru un cuptor și mai bine de jumătate dintre acestea nu le veți găsi pe cuptoarele până în 1500 lei (cu mar fi Hansa BOES684321).

Din ce am menționat anterior, se poate vedea că întreținerea este o joacă și nu necesită foarte mult efort din partea utilizatorului.

Concluzie

Chiar dacă nu sunt multe recenzii cu acest cuptor, eu l-aș recomanda oricui, în special celor care au mai avut un astfel de aprat și nu au fost mulțumiți de dotările sale. Beko BBIM13400XPSWE oferă dotări de top pe un aparat destul de accesibil. Aceasta este părerea mea și puteți să-l comparați cu alte modele disponibile pe piață. Modelele anumitor branduri costă mai mult, dar eu consider că veți plăti brandul, dar poate și calitate este ceva mai bună.

Te-ar mai putea interesa