Beko BBIM13400XMSW, cuptor cu autocurățare catalitică

Noua generația de cuptoare incorporabile de la acest brand vine cu anumite caracteristici noi. Beko BBIM13400XMSW este unul dintre aceste modele și mai sunt câteva care au caracteristici diferite, iar aici mă refer la dotările speciale. Chiar dacă arată cam la fel, sunt diferențe destul de mari care pot afecta prețul aparatului. Panoul de control iasă ușor în evidență fiind mult diferit de cel anterior, adică acum este touch cu un display digital integrat.

Dacă nu vă place controlul clasic, puteți alege să-l monitorizați sau să-l controlați de la distanță prin intermediul aplicației mobilier Homewhiz WiFi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat sus, există mai multe cuptoare ca și acesta. Toate sunt multifuncționale și au anumite tehnologii care oferă rezultate mai bune. Doar modelele multifuncționale au nevoie de un panou de control redesenat, adică nu încap atâtea funcții și programe în jurul acelor butoane rotative.

Producătorul se laudă că a folosit componente realizate din materiale reciclabile, adică are acea etichetă RecycledNet. La alte aparate vedem alte eticheta, dar e bine că anumiți producători vor să refolosească materiale reciclabile pentru a avea o planetă mai curată.

AeroPerfect este un sistem de încălzire nou, dar este prezent și pe alte aparte similare. Rolul său este de a distribui uniform aerul cald pentru a obține rezultatele dorite.

Peretele posterior se curăță singur la temperaturi ridicate deoarece are un strat special (autocurățare catalitică), iar cu ajutorul aburului puteți curăța mai ușor interiorul (SteamShine Cleaning).

Interiorul este generos și se vede din imagine, iar ușa are sistem de închidere amortizat. Această caracteristică dar și altele, le vedem doar la modele de top, doar că acest brand le pune pe un aparat ceva mai atractiv ca preț. Nu este singurul cuptor cu aceste dotări, mai sunt și altele, iar Beko BBIM13400XCS ar fi un exemplu.

Concluzie

Chiar și acest Beko BBIM13400XMSW vine cu acele șine telescopice și se pot vedea din imaginea de prezentare de sus. Gătitul uniform este foarte important atunci când vreți să introduceți mai mult de o tavă.

Te-ar mai putea interesa