Beko BBIM13400XCS, cuptor incorporabil electric cu SoftClose

Există cuptoare incorporabile care oferă mult mai mult utilizatorului pentru ca ei să fie mulțumiți, plus că și eficiența e una superioară. Beko BBIM13400XCS dorește să impresioneze la cât mai multe capitole și se poate vedea după cum arată per ansamblu dar și la panoul de control. Vedem o interfață mult mai modernă, adică nu mai avem cele două butoane rotative, ci avem un afișaj digital în dreapta pentru timer, funcții și temperatură, iar în stânga sunt pictogramele programelor. Nu trebuie să vă faceți griji, interfața poate fi blocată ușor ca la oricare alt cuptor cu touch.

Chiar și interiorul arată bine și nu prea avem ce să-i reproșăm în acest buget. Acesta este unul dintre cele mai accesibile soluții oferite de acest brand din această generație/serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Vi-l recomand din mai multe motive și nu le-aș neglija în special datorită prețului:

  • interfață modernă cu tehnologie touch, care este ușor de folosit.
  • clasă energetică mai bună decât multe alte modele – A+.
  • volumul este mult mai generos – 72 litri, adică dă de înțeles că puteți pune chiar și două tăvi cu prăjituri iar anumite funcții de gătire vor fi de folos în acest sens (3D Cooking).
  • are eticheta RecycledNet, adică unele componente sunt realizate din materiale reciclate.
  • se vede din imaginea de prezentare că are șine telescopice
  • partea posterioară are un panou catalitic care absoarbe grăsimea și o descompune, astfel că întreținerea sa va fi mai ușoară.
  • folosește un ventilator cu AeroPerfect pentru distribuire uniformă a aerului cald.
  • oferă un număr mare de programe – 13.
  • ușă cu închidere amortizată soft close.

Cred că v-am oferit destul de multe motiv pentru care ar merita să-l alegeți, însă după cum am menționat mai sus, acesta nu este singurul model de la acest brand cu astfel de caracteristici. Beko BBIM13400XPSWE este ceva mai diferit, însă nu cu mult.

Concluzie

Sunt multe cuptoare care nu au multe dintre caracteristicile prezentate mai sus. Beko BBIM13400XCS poate fi menținut curat cu SteamShine Cleaning, adică cu ajutorul aburului și unui burete umed.

Te-ar mai putea interesa