Beko BBIM12300XM, cuptor incorporabil de tip multifuncțional

Cuptoarele multifuncționale sunt cele mai populare modele pe de pe piață având ceva mai multe funcții. Cu alte cuvinte, utilizatorii preferă cuptoarele mai bine dotate și care pot fi folosite pentru diverse situații. Beko BBIM12300XM este unul dintre modelele cele mai populare de la acest brand pentru că nu costă foarte mult și oferă suficient de mult. Bineînțeles, prețurile sunt justificate și veți vedea că anumite caracteristici speciale care le vedeam în trecut doar pe modele de top, au ajuns și pe vel mai accesibile. Poate că pentru unii nu este foarte ieftin, deoarece mai aveți nevoie și de o plită incorporabilă.

Un aragaz e mult inferior plus că nu arată la fel de bine și nu este realizat din materiale de calitate superioară. Sunt și aragazuri pe inox, dar nu oferă un cuptor cu atât de multe funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Probabil că nu vreți să depășiți un anumit buget, iar pachetele promo nu sunt pe placul vostru, de aceea trebuie să optați pentru aparate separate. Oricum, discount-ul nu este atât de mare și de aceea alegeți ceea ce vă place. Este un cuptor standard, adică puteți renunța la vechiul model în favoarea acestuia. Panoul de control nu este complet touch, ci mai sunt acele butoane rotative pentru temperautră și funcții.

Clasa energetică nu pare să fie diferită, adică vedem același A ca la multe altele. Nu cred că ar trebuie să vă preocupe consumul, ci mai degrabă funcționalitatea. Adică un cuptor bine dotat oferă rezultatele mult dorite, poate chiar și peste așteptări.

Concluzie

Nu prea ai ce să-i reproșezi, oferă numeroase caracteristici interesante: 8 funcții, un mod de încălzire 3D (3D Cooking), funcție Pizza, autocurățare catalitică (cum are și Hansa Fusion BOEI68473), AEROperfect, curățare cu ajutorul aburului etc. Beko BBIM12300XM arată foarte bine dacă aveți un mobilier pe o culoare similară (gri) sau poate vreți să-l asortați cu alte aparate. Poate fi instalat ușor dacă înlocuiți un aparat vechi sau poate că aveți un mobilier pregătit pentru acesta. Dor plita se montează mai greu deoarece trebuie să decupați o secțiune din blat.

Te-ar mai putea interesa