Beko BBIE12300XP, cuptor electric cu Aero Perfect

Modelul Beko BBIE12300XP e un cuptor incorporabil premium pentru persoanele interesate de un aparat care nu doar să arate bine, ci care să gătească perfect. În acest sens va ajuta foarte mult Aero Perfect (prezent şi la alte modele Beko) deoarece acesta e un sistem care ajută la distribuirea căldurii în interiorul cuptorului.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un design plăcut şi cu un panou de comandă mecanic.


Păreri pro şi contra

Cuptorul model BBIE12300XP de la Beko e unul cu o capacitate de mare de 71 litri aşa încât să puteţi găti o cantitate mare.
Pentru ca întreţinerea să nu fie una costisitoare vine cu autocurăţare pirolitică. Acest lucru presupune că există program numit „autocurăţare pirolitică” şi că e activat de la buton. În acest fel grăsimea e transformată în cenuşă care trebuie curăţată cu o lavetă.
Are şi Steamshine cleaning care presupune adăugarea de apă pentru curăţare, iar murdăria se înmoaie aşa încât să poată fi îndepărtate cu uşurinţă.
Printre funcţiile de gătire se numără grill, low grill şi dezgheţare.

Pentru a vă face o părere aproximativă despre dimensiunile acestui aparat trebuie să scriu că are 60x59x57 îxlxa cm. Dimensiunile de incorporare la găsiţi în schiţa de montaj.

Aparatul are eficienţă energetică A cu un consum de 0,95 kWh per ciclul şi 0,81 kWh cu aer forţat.

Per ansamblu acest model e pentru persoanele interesate de un aparat cu care să poată găti foarte bine şi care să fie uşor de întreţinut.
Producătorul Beko e unul turc cu aparatură electrocasnică premium. Acest producător e cunoscut şi pentru aparatura Arctic care împrumută unele din tehnologiile Beko.

Te-ar mai putea interesa