Beko B5WFU78418WB, model slim de 8kg

Ai o familie de 3-4 persoane, dar nu vrei o mașină de spălat prea mare? Atunci îți recomand mașina de spălat rufe Beko B5WFU78418WB care a apărut pe piață la început de an 2022.
Acest scurt articol vrea să scoată în evidență principalele aspecte pozitive ale acestui model. Așa încât să vezi dacă aparatul e pentru tine.

Nu înainte de a menționa că acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un apart de generație nouă care are integrată multă tehnologie utilă. Acest lucru se poate vedea după multitudinea de inscripții din preajma panoului de comandă.

Păreri pro și contra

Modelul Beko B5WFU78418WB este echipat cu multe lucruri utile. printre acestea se numără Homewiz, Addxtra, motor tip inverter și altele. În rândurile care urmează am să evidențiez principalele lucruri cu care se evidențiază pozitiv sau negativ acest model B5WFU78418WB de la Beko.

  • Noua clasă A de eficiență energetică
  • E o mașină smart cu HomeWiz
  • Are cuvă Recycled Tub
  • Vine cu AquaTech (reducere timp spălare la jumătate)
  • Costul de achiziție e ușor mare

Are clasa A de eficiență energetică cu un consum de 42 kWh la 100 spălări. Trebuie neaparat să precizez că e vorba despre noua clasă de eficiență energetică.
Venind facilitatea HomeWiz care presupune posibilitatea controlării aparatului de pe un telefon smart. Adică, se poate folosi telefonul pe post de telecomandă
E realizată din materiale reciclate pentru a ajuta mediul înconjurător. Acest lucru e numit Recycled Tub și presupune că are cuva realizată din materiale reciclate.

Mai are și alte lucruri care nu au o importanță chiar așa de mare, dar e bine că le are. Acestea sunt sertarul AutoClean (sertar detergent) și funcția AddXtra.
Primul lucru presupune că sertarul rămâne mereu curat, iar al doilea că mașina poate fi oprită pentru a adăuga haine, chiar dacă a început să spele.

Ca o alternativă recomand modelul WUE7626XBW care are o capacitate de 7kg.

Te-ar mai putea interesa