Beko WUE7626XBW, model clasa A de 7kg

Vă interesează o mașină de spălat rufe economică pentru o familie formată din maxim 4 membri? Dacă da, atunci vă recomand modelul Beko WUE7626XBW care a fost lansat de curând pe piață.
În articolul ce urmează am să prezint principalele motive pentru care merită achiziția acest model.

Nu înainte de a menționa că acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător premium.
Din imaginea de alături se poate observa că acest model e unul de culoare albă cu o ușă mare. Tot din această poză se poate observa că aparatul are SteamCure, motor ProSmartInverter și facilitatea smart HomeWiz.

Avantaje și dezavantaje

Modelul WUE7626XBW de la Beko e unul care la zi cu tehnologia, iar cel mai important motiv pentru care cineva s-ar orienta înspre el ar fi eficiența energetică A cu un consum de 44 kWh la 100 spălări. (E vorba despre noua clasă de eficiență energetică).
Alte avantaje sunt după cum urmează:

  • Are HomeWiz, adică o să aveți control deplin asupra aparatului prin intermediul telefonului. Trebuie instalată aplicația HomeWiz.
  • Motorul integrat e unul avansat, fiind vorba despre unul ProSmart Inverter. Acesta e economic, silențios și durabil.
  • Rezistența e una durabilă până la 100 ori mai mult, fiind vorba despre una durable heater.
  • Programele de spălre se pot scurta la jumătate prin intermediul Fast+. În acest fel spălarea va dura undeva la o oră și 15 minute.
  • În funcție de încărcarea aparatului se fac economii de resurse deoarece are sistem automat de reglare a consumului de apă.
  • Nu are uscător, iar dacă vă doriți așa ceva atunci recomand să vă orientați și înspre un uscător ori înspre un model cu funcție uscare.
Cum activez HomeWiz?

Trebuie descărcată aplicația, se activează bluetooth la telefon și aparat, se împerechează aparatele. Telecomanda se activează prin învârtirea rotiței spre inscripția „Program descărcat/Downloaded program”.

Ce înseamnă AddXtra?

E o caracteristică presupunând că se pot adăuga rufe chiar dacă a început spălarea.

Te-ar mai putea interesa