Beko B5T69233, uscător de rufe cu pompă de căldură EcoGentle

Uscătorul de rufe Beko B5T69233 e o variantă mai eficientă și chiar dacă pentru unii dintre voi pare destul de scump, veți economisi energie care devine tot mai scumpă. Cu alte cuvinte, nu este un aparat care și l-ar permite oricine dar merită încercat dacă nu aveți spațiu ori timp pentru a usca rufele. Unele uscătoare arată diferit și poate că vă place combinația de alb cu negru.

Alternative pot fi multe și depind de preferințele fiecăruia, dar și de buget pentru că aceste aparate costă cam cât mașinile de spălat. Uscătoarele mult mai scumpe nu oferă capacități de încărcare mult mai mari, ci doar tehnologii în plus care protejează suplimentar rufele și rezultatele sunt pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Puteți pune până la 9 kg de rufe în el și e recomandat să nu depășiți cantitatea. Decât să puneți prea multe rufe, mai bine uscați de două ori luați de la început un uscător mai mare, însă oricum nu cred că folosiți o mașină de spălat de 10-11 kg. Consumul este dat de cantitatea introdusă, programul ales și chiar de nivelul de umiditate din rufe (programul ajungând să fie mai lung). Senzorii Optisense detectează nivelul de umiditate din rufe, pentru a adapta programul.

Programele de uscare sunt destul de numeroase și e bine să ofere și programe speciale pe lângă cele standard. Spun asta deoarece e nevoie de altfel de programe pentru anumite țesături sau poate că vreți să uscați mai puțin (ca la mașinile de spălat). Acest brand s-a gândit și la folosirea materialelor reciclabile în realizarea unor piese (RecycledDry).

Concluzie

Oferă numeroase caracteristici utile (EcoGentle, RecycledDry, IronFinish, Hygienic Refresh, Hygienic Drying), iar o parte dintre acestea le știți de la alte uscătoare similare sau le-am menționat mai sus. Sunt multe modele disponibile de la acest brand și nu vă oprește nimeni să luați în calcul și alte branduri sau serii. Beko B5T69233 mi se pare a fi un model destul de reușit și sunt câteva variante care arată la fel, dar performanțele pot fi mult diferite (cum este Beko B3T67110).

Te-ar mai putea interesa