Beko RCNE560E40ZLXPHUN, combină frigorifică cu WiFi și Hygiene Shield

Combinele frigorifice mari sunt ceva mai voluminoase și reprezintă alternative bune la frigidere, iar congelatorul este mult mai voluminos pentru că are sertare spațioase. Față de altele, Beko RCNE560E40ZLXPHUN are o lățime de 70 cm și o adâncime de 74 cm, motiv pentru care interiorul este mai spațios. Finisajul argintiu arată foarte bine și în vedem și la interior pe la rafturi și suporturi. Se vede și din imaginea de prezentare că are dimensiuni generoase, dar și așa, nu cred că ați ales-o doar pentru felul cum arată, ci și pentru tehnologiile avansate.

În general, aparatele electrocasnice mari au și tehnologii de ultimă generație și dacă este vorba de o serie recentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un model standard cu control electronic la exterior și este destul de vizibil deoarece are un contur negru. Deci nu mai trebuie să deschideți ușa aparatul ca să schimbați temperatura (depinde și ce puneți în el). Tehnologia No Frost este prezentă alături de mai câteva alte tehnologii care ajută la o conservare mai bună a alimentelor. Se poate lăuda și cu un nivel de zgomot foarte redus – 38 dB. Nu aveți nevoie de acel raft special pentru sticle pentru că aveți un suport generos pe ușa frigiderului și cam multe combine vin echipate cu acesta.

Păreri pro și contra

Lumina din interiorul frigiderului dezinfectează suprafețele cu ajutorul tehnologie Hygiene Shield. Poate fi controlată la distanță cu aplicația HomeWhiz pentru că are tehnologie fără fir WiFi, dar mai sunt și alte parate de la acest brand cu această caracteristică. Cu alte cuvinte, puteți controla mai multe aplicații prin intermediul telefonului mobil. Compartimentul pentru fructe/legume este ceva mai special la acest aparat – Harvest Fresh. Lista de caracteristici speciale este destul de lungă și poate că ați studiat și voi cam ce oferă în comparație cu restul concurenței.

Combina Beko RCNE560E40ZLXPHUN este o recomandare pentru cei care au o bucătărie mare și vor aparate care să iasă ușor în evidență. Nu o să pară atât de mare dacă alegeți să o puneți în colțul camerei ori lângă mobilier.

Te-ar mai putea interesa