Beko B3WFU7922WB, atuurile acestui model din gama Recycled Tub

Beko B3WFU7922WB e o mașină de spălat rufe modernă din gama Recycled Tub, iar în acest scurt articol am decis să analizez dacă merită banii și care sunt principalele sale avantaje.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat premium de la un producător de top. Beko e un producător de care aparține și Arctic.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are inscripții precum HomeWiz, Recycled, Steam și altele. Acestea arată tehnologiile integrate și care ne ajută.

Motive pro și contra

Modelul B3WFU7922WB de la Beko e unul pentru o familie compusă din undeva la 4 persoane deoarece capacitatea e una de 9 kilograme. În acest fel putem spune că oarecum e o alternativă la modelul Candy RO 14104DWME/1-S (cu mențiunea că modelul Candy are clasa A de eficiență).
Există mai multe avantaje ale acestui aparat și m-am decis să le înșir în rândurile care urmează.

  • Motorul e unul de generație nouă, adică ProSmart Inverter. Avantajele acestui tip sunt eficiența energetică, durabilitatea și că nu e gălăgios.
  • Întrucât are HomeWiz înseamnă că poate fi controlat de pe un telefon smart. Suplimentar se pot descărca programe.
  • Întreținerea e una ușoară deoarece are compartiment detergent AutoClean. Adică, acesta se curăță singur după fiecare spălare.
  • Dacă ați uitat să adăugați anumite haine atunci o puteți face prin intermediul facilității AddXtra.
  • Are multiple tehnologii care ajută la economisirea resurselor. Printre acestea se numără Aqua Fusion și OptiSense.
  • Nu are funcție de uscare, iar din această cauză puteți alege un uscător separat.
  • Clasa de eficiență energetică e C cu un consum de 65 kWh la 100 spălări. E un lucru negativ deoarece sunt modele cu clasa A.

Modelul de față merită dacă vreți un aparat care să aibă o capacitate mare de încărcare și care să nu consume mult curent.

Te-ar mai putea interesa