Beko B3WFU7704WB, mașină de spălat rufe cu Recycled Tub

Mașina de spălat rufe Beko B3WFU7704WB e una destul de nouă motiv pentru care oferă toate acele caracteristici de mai jos la un preț foarte bun. Mai sunt și alți producători de mașini dar nu toți folosesc materiale reciclate pentru anumite componente, iar specificațiile nu sunt atât de grozave pentru bugetul respectiv. Din imaginea de jos se poate observa că aceasta are un design complet alb, ușa având un contur gri și afișajul digital este negru.

Alternative sunt destul de multe de la acest brand dacă ar fi să neglijăm prețul. Bineînțeles, nici mașina de spălat de jos nu este foarte ieftină însă vorbim de cea mai recentă generație și o clasă energetică D. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este o variantă cu încărcare frontală și cam așa e la mai toate modele. Cele cu încărcare verticală au lățime standard de 40 cm, iar adâncimea e mult mai mare. Deci spațiul ocupat e relativ același doar că trebuie pusă diferit și încărcarea se face pe sus/prin față. Cel de sus, nu intră în categoria Slim deoarece are o adâncime mai mare și poate că nici nu vă interesează cât spațiu va ocupa. Acest model are afișaj LED, centrifugare de 1000 RPM, capacitate de 7 kg și clasa energetică D. Rufele vor fi mai uscate dacă aparatul are performanțe mai bune la capitolul centrifugare, însă poate că veți folosi un uscător pentru rufe.

Concluzie

Evident că nu este un model oarecare și se vede după numărul mare de dotări: Fast+, AntiCrease, Steam, InstantOpening, HomeWhiz, Addxtra etc. La acestea se adaugă și numeroasele tehnologii care le consider și mai importante: OptiSense, Silent Tech, SteamCure, motorul ProSmart Inverter, Aquawave, Hygiene+ cu SteamCure.

Beko B3WFU7704WB este o alegere foarte bună pentru cei care vor un aparat eficient, dar și performant. Atunci când vă doriți un aparat fiabil și eficient, nu vă uitați la dimensiunile sale, ci la dotări (pot fi și excepții, Beko B5WFU78418WB). Brandul joacă un rol destul de important, pentru că nu veți vedea dotări de ultimă generație pe orice mașină de spălat.

Te-ar mai putea interesa