Beko B3WFU584110W, mașină de spălat rufe cu Homewhiz prin Bluetooth

Beko B3WFU584110W este un a dintre puținele modele Smart de pe piață, adică care pot fi controlate prin aplicație. Este vorba de Homewhiz este este o aplicație mobilă disponibilă pentru aparatele acestui brand și în cazul de jos, vorbim de o rază nu foarte mare de control datorită tehnologie bluetooth (la WiFi era mai mare). Doar după cum arată această mașină se poate spune că este vorba de o serie mai bine echipată, dar și cu specificații bune.

Mașinile cu adâncime mai mare pot spăla mai mult și clasa de eficiență energetică chiar este una peste medie, adică vorbim de un aparat mai economic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

În partea de sus am prezentat acest model și se pot vedea numeroase finisaje premium, dar și un panou de control modern cu afișaj digital generos. Nu știu câți dintre voi veți folosi aplicația, poate mai degrabă veți folosi mașina de spălat ca una oarecare. Totuși, este compatibil Alexa și dintr-o singură aplicație veți putea controla mai multe aparate chiar dacă sunt de la branduri diferite.

Are cea mai bună clasă energetică de pe piață – A, adică consumul de energie la 100 de programe este de numai 47 kWh. Adâncimea nu este foarte mare, astfel că poate fi instalată cu ușurință oriunde. Nu e de ajuns doar să consume puțin, ci trebuie să aibă și o capacitate de încărcare mare (cum are și Beko WUE8722XD), dar și una de stoarcere ca să fie cât mai uscate după ce le scoateți din aparat. Rezultatele pot să difere de la un program ala altul, dar mai sunt și funcțiile care sunt prezente în partea dreaptă a panoului de control (zona digitală cu tehnologie touch).

Câteva caracteristici speciale care le consider folositoare și nu le vedeți pe orice mașină ar fi: AddXtra, SteamTherapy, SteamCure, ProSmart Inverter și altele.

Concluzie

Beko B3WFU584110W are și eticheta Recycled Tub, adică anumite părți ale mașinii au fost realizate din peturi reciclabile, pentru ca noi să avem o planetă mai curată. E bine că se subliniază faptul că se reciclează, fiind un exemplu pentru ceilalți producători.

Te-ar mai putea interesa