Beko B3T68239MG, un uscător de rufe bine dotat

Uscătorul de rufe Beko B3T68239MG este un model ceva mai bine dotat decât predecesoarele care încă sunt disponibile. Deci aveți de ales între două generații diferite, dar diferențele sunt vizibile și la preț. Evident că un uscător care nu este pe alb, ci pe o altă culoare, poate avea un preț mult mai mare. Performanțele sunt impresionante pentru că vorbim de un uscător nou cu dimensiuni puțin mai mari (Beko B3T69110 este un model de 9 kg). Poate usca mult mia mult decât un uscător integrat (mă refer la cele care le găsim la unele mașini de spălat).

Am pus imaginea de prezentare de jos pentru a-l vedea mai bine. Ușa aparatului este evidențiată de  acel cerc argintiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Uscătorul de rufe este tot mai căutat deoarece vă ajută foarte mult, adică puteți economisi timp și spațiu. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să vă bateți capul cu uscatul rufelor, iar acest lucru poate deveni o problemă pentru cei care stau la bloc și nu numai. Evident nu puteți alege orice uscător, ci trebuie să alegeți unul cu performanțe inferioare mașinii de spălat pentru că vreți să transferați rufele dintr-un aparat în altul.

Să nu neglijăm nici partea de consum, acesta fiind un subiect destul de sensibil în special că prețul energiei a crescut în ultima perioadă. De aceea merită să investiți mai mult într-un uscător, iar recomandarea mea sunt cele cu pompă de căldură. Veți vedea clase de eficiență mai bune și poate că nu ați observat dar în ultimul an s-au schimbat etichetele, acum fiind mai mai stricte, iar cea mai bună clasă este A. Totuși, apare și veche clasă energetică A++ care a fost acordată pentru un consum anual destul de mic.

Concluzie

Trebuie să știți că uscătoarele sunt aparate foarte utile și pentru a câștiga spațiu puteți opta pentru un kit de suprapunere universal. Beko B3T68239MG merită pus pe listă în special dacă vă plac acele dotări sau caracteristici speciale: EcoGentle, Steamcure, RecycledDry (componente din peturi reciclate), Outdoor/Sports. Le numesc „speciale” pentru că nu le vedem la toate uscătoarele acestui brand.

Te-ar mai putea interesa