Beko B3T69110, uscător de rufe cu capacitate de 9 kg

Uscătorul de rufe din imaginea de jos este un model ceva mai mare, adică poate usca ceva mai multe rufe – până la 9 kg. Beko B3T69110 este un aparat mai dotat decât restul, de aceea are un preț ceva mai piperat. Chiar dacă costă cam cât un uscător cu pompă de căldură, vedem anumite dotări care justifică prețul. Bineînțeles, vorbim de modele cu performanțe puțin mai reduse pentru că nu toate uscă la fel de multe rufe. Un uscător atât de încăpător are și dimensiuni mai generoase, adică vorbim de o adâncime de aproape 60 cm.

Aparatele electrocasnice noi de la acest brand vin cu eticheta RecycledDry, adică au fost folosite materiale din plastic reciclat și mi-aș dori ca toți producătorii să folosească astfel de materiale, că doar ne dorim o planetă mai curată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Uscarea se face prin condensare după cum am menționat mai sus, dar clasa de eficiență energetică este destul de bună. Din imaginea de sus se vede că ușa este puțin diferită de cea de la mașinile de spălat. Programele sale sunt destul de multe – 15 programe, astfel că le puteți alege în funcție de țesătură, tip de articol sau cantitate, ca și la mașina de spălat. Controlul aparatului se face la fel ca și ala restul, adică avem butonul central pentru selectarea programului și un afișaj digital în partea dreaptă.

Caracteristicile speciale sunt următoarele: programare temporizată, ușă reversibilă, Buzzer, Child Lock (blocare interfață), GentleCare (uscare la temperaturi reduse pentru articole din bumbac), Optisense (senzori care detectează nivelul de umiditate din rufe), AquaWave. Funcțiile pot fi alese de pe panoul de control din dreapta, iar dacă v-ar plăcea o interacțiune diferită, alegeți modelul Smart Candy CSO C10TE-S.

Concluzie

Beko B3T69110 oferă un program special pentru uscare prosoapelor de mâini, baie sau bucătărie, dar și multe alte programe interesante. Aveți nevoie de un astfel de uscător dacă mașina de spălat rufe are o capacitate similară, iar pentru a câștiga puțin spațiu se poate opta pentru un kit de suprapunere a celor două aparate (există soluții universale).

Te-ar mai putea interesa