Beko B3T68230, uscător de rufe de 8 kg cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe din imagine are o capacitate ceva mai mare decât restul – 8 kg, adică vorbim de un model performant. Beko B3T68230 se poate lăuda și cu o eficiență superioară deoarece se folosește de o pompă de căldură și nu de condensator. Dacă vreți să faceți o alegere bună și să economisiți bani, atunci alegeți un uscător ca cel de jos. Vei avea facturi mult mai mici și rufele vor primi un tratament mai bun. Arată la fel ca și o mașină de spălat rufe, doar că va usca rufele și acestea pot fi purtate ziua următoare.

Oferă la fel de multe programe ca și o mașină de spălat rufe – 15 programe, pentru ca voi să alegeți cel potrivit (vă sincronizați cu cea ați ales la celălalt aparat). Mutarea rufelor dintr-un aparat în altul poate fi destul de simplă dacă suprapuneți aparatele și sunt kituri în acest sens. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Hainele sunt împrospătate cu tehnologia SteamCure, adică mirosurile sunt îndepărtate și călcarea va fi mai ușoară (mai puține cute). Anumite componente au fost realizate din plastic reciclat și se vede că are eticheta RecycledDry pe sertar. Din imagine se poate vedea că are încărcare frontală și puteți vedea conținutul ca la alte aparate. Modelele vechi aveau uși închise, adică nu vedeai conținutul tamburului, dar și așa nu vă ajută cu mult acest aspect.

Chiar dacă are performanțe mari, aparatul măsoară doar 55 cm pe adâncime. Deci nu este mai mare decât alte uscătoare și poate fi instalat fără probleme. Anumite funcțiile nu le veți vedea pe oricare alt model, dar și funcții standard: amânare pornire, lumină interioară, blocare acces copii și afișare timp uscare rămas. Programele nu le voi enumera pentru că sunt cele care le vedem și la alte .

Concluzie

Tehnologiile acestui uscător sunt ceva mai multe decât la variantele cu condensare: OptiSense, Aquawave, GentleCare și SteamCure. Toate acestea fac aparatul, Beko B3T68230, mai performant, adică rezultatele vor fi peste așteptări și se economisesc resurse importante (energie). Un alt uscător care nu costă mult este modelul Candy Rapido ROE H9A3TSEX-S.

Te-ar mai putea interesa