Candy Rapido ROE H9A3TSEX-S, uscător eficient energetic

Candy Rapido ROE H9A3TSEX-S e un uscător modern pentru persoanele interesate de un aparat care să consume puțin curent și capabil în a usca o cantitate mare de rufe. Asta deoarece are capacitate de 9kg.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un design caracteristic aparatelor de la Candy.

Păreri pro și contra

Modelul Candy RapidO ROE H9A3TSEX-S vine cu o clasă superioară de eficiență energetică întrucât are vechea clasă A+++ cu un consum de 194 kWh pe an. Acest consum mic se datorează faptului că are pompă de căldură, iar această dotare scăzând consumul cu undeva la 50 procente.
Există mai multe avantaje pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar principalele ar fi următoarele:
– E un aparat smart și se poate interacționa cu el prin intermediul aplicației hOn. Aceasta e una caracteristică electrocasnicelor din familia Haier-Candy.
– Având Dry Sensor însemnă că rufele vor fi protejate de prea multă uscare deoarece această facilitate funcționează în felul următor: senzorul detectează nivelul umidității și când se ajunge la umiditatea cerută atunci e întrerupt ciclul de uscare. Acest lucru nu doar protejează rufele, ci face economie de curent și timp.
– Are Kg Detector, adică detectează cantitatea și în funcție de aceasta optimizează timpul de uscare.
– Precum la toate aparatele Candy și acesta are programe rapide, fiind vorba de 3: Eco 30 minute, Zilnic 45 minute și Zilnic Perfect 45 minute.
Dacă e să analizăm bine aparatul atunci nu vedem neajunsuri, fiind un uscător perfect sau aproape de perfecțiune.

De final trebuie să scriu că aparatul acesta e perfect pentru cei cu un buget mediu și care vor un aparat funcțional cu un consum mic de resurse.
Producătorul Candy fiind unul de top din Italia, iar produsele sale sunt unele de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa