Arctic DAPLH930W, păreri uscător cu pompă de căldură

Arctic DAPLH930W este un uscător de rufe cu pompă de căldură și capacitate de 9 kilograme. În acest fel pot scrie că acest model este potrivit pentru o familie de 4-5 persoane care dorește să usuce haine cu un consum mic de curent.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor. Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul alb care vine cu un design asemănător cu cel al mașinilor de spălat de la acest producător. Singurul lucru care-l dă de gol că e vorba despre un uscător și nu de o mașină de spălat e faptul că are acea gură de aerisire în partea de jos.

Păreri pro și contra

Uscătorul Arctic DAPLH930W este unul cu pompă de căldură, iar din această cauză are un consum mic de curent. Este vorba despre clasa A++ de eficiență cu un consum de 212 kWh pe an. Acest lucru este inscripționat pe eticheta energetică alături de nivelul de zgomot de 65 decibeli.
Spre deosebire de o mașină de spălat cu uscător integrat, acest model dedicat are 15 programe. În felul acesta putem usca anumite țesături cu programe dedicate.
Mașinile de spălat de la acest producător se caracterizează prin designul pereților laterali de tip S-Shape. Modelul de față are și el acest design care ajută la reducerea vibrațiilor.
În privința întreținerii nu o să aveți prea multe bătăi de cap deoarece are indicatori curățare filtru și condensator.
Nu trebuie să stăm tot timpul lângă aparat deoarece are Buzzer, adică atunci când se termină programul suntem atenționați sonor.

Ca dezavantaj ar trebui să scriu că nu are caracteristica smart HomeWiz, iar din această cauză nu poate fi controlat de la distanță.

De final trebuie să scriu despre acest uscător că e unul foarte bune pentru acele persoane care nu au unde să pună hainele la uscat. Mai ales că toamna, iarna și primăvara hainele nu se mai usucă afară.

Te-ar mai putea interesa