Beko B3T67230, uscător de rufe ceva mai compact

Uscătorul de rufe Beko B3T67230 din imaginea de jos este un model care poate v-ar interesa deoarece face parte din seria nouă de aparate de la acest brand care au eticheta Recycled Dry. Aceasta a fost aplicată pentru că a fost folosit plastic reciclat în fabricarea componentelor din plastic. Este un lucru bun că se subliniază acest aspect și mi-aș dori ca toți producătorii să facă la fel, astfel vom avea o planetă puțin mai curată. Dacă nu aveți o mașină de spălat foarte mare și performantă, este de ajuns un uscător de 7 kg cum este cel de jos.

Poate că din imaginea de jos nu se vede cât este de compactă, însă trebuie să știți că adâncimea sa este de numai 54 cm. Restul dimensiunilor rămâne neschimbate indiferent de brand, model sau serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Uscătorul cu pompa de căldură reprezintă cea mai eficientă soluție de pe piață, iar cel cu condensare este cel mai accesibil. De cele mai multe ori, prețurile sunt justificate de dotări, eficiență și brand. Beko a demonstrat în ultimii ani că poate oferi soluții competitive la prețuri tot mai bune. Totuși, prețurile cresc și ele și nu vom mai vedea în următorii ani foarte multe soluții ieftine de la acesta. Nu trebuie să vă faceți griji că sunt alți producători care oferă soluții de buget. Adică pentru cei care nu au anumite pretenții, pur și simplu vor un aparat bun.

Tehnologiile prezente pe acesta sunt următoarele: OptiSense, Aquawave, Eco Gentle – Heat Pump, SteamCure și RecycledDry. Dacă mă uit puțin la acestea, pot spune că mai sunt și alte uscătoare similare, chiar și pe alte culori. Un exemplu cu capacitate de 8 kg este Beko B3T68239MG.

Concluzie

Nu toate uscătoarele sunt la fel, cele mai noi sunt mai „prietenoase cu planeta” după cum am menționat mai sus. Beko B3T67230 este una dintre cele mai bune soluții oferite de acest brand și dacă aveți o mașină de spălat cu capacitate mare (peste 7 kg), atunci trebuie să alegeți un uscător potrivit.

Te-ar mai putea interesa