Beko B3T60230, un uscător de rufe cu tehnologie de igienizare fără spălare

Uscătoarele de rufe pot fi de mai multe tipuri, însă toate se instalează la fel și arată cam la fel. Beko B3T60230 este un model care folosește o tehnologie de uscare foarte eficientă – pompă de căldură (ca la Beko B3T68239MG). Bineînțeles, procesorul de uscare poate fi mai eficient dacă aparatul este însoți și de niște senzori care monitorizează nivelul de umiditate din rufe, adică programul poate fi scurtat și se economisește energie. Deci la partea de dotări nu puteți să-i reproșați nimic, de aceea nici nu poate fi un aparat foarte accesibil.

Din imaginea de prezentare se vede că este un uscător cu adâncime mare (60,5 cm), iar hubloul are un diametru destul de generos pentru o încărcare mai ușoară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Uscătorul din imagine este un model cu capacitate de 9 kg adică poate usca foarte multe rufe și este perfect pentru cei care au o mașină de spălat rufe cu capacitate similară. Nu ar avea sens să alegeți un așa model pentru o mașină care poate spăla cel mult 7-8 kg, totuși cantitatea este apropiată. Programele și funcțiile sunt destul de numeroase și sunt similare ca număr cu cele de pe alte modele (depinde cu ce alte modele comparăm), poate chiar mai multe.

Caracteristicile speciale sunt folositoare și nu voi face o listă cu ele pentru că e destul de lungă. Oricum, pot spune că merită ales deoarece nu prea are concurență, însă sunt destul de multe uscătoare scumpe dacă bugetul nu este limitat. Uscătoarele cu condensare nu oferă clase de eficiență atât de bune, de aceea consumul diferă destul de mult, însă și acelea au dotări mai bune (mă refer la ultimele modele apărute).

Concluzie

Beko B3T60230 are acel senzor de umiditate care este foarte important pentru ca programul să fie scurtat corespunzător, are un design atrăgător, are componente realizate din plastic reciclat- RecycledDry, OptiSense, Aquawave, GentleCare (uscare la temperaturi reduse), Eco Gentle (conservare și reciclare aer cald), SteamCure. Să nu uităm nici de Hygienic Refresh, care este igienizare fără spălare și această caracteristică am menționat-o și mai sus.

Te-ar mai putea interesa