Beko B3RCNA404HXB, păreri model Kitchen Fit de 355 litri

Beko B3RCNA404HXB este o combină frigorifică cu capacitate de 355 litri pentru persoanele interesate de ceva modern ca aspect și funcționalitate. Trebuie să scriu că are No Frost așa încât întreținerea sa să fie una minimă, adică să nu fie necesară dezghețarea sau decongelarea manuală.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model de la un producător premium. Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare argintie, lucru denumit Metal Look.
Probabil că observați că are un design oarecum compact, adică Kitchen Fit. Acest lucru face ca aparatul să încapă foarte bine în bucătărie.

Motive pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar cele mai importante ar fi cele care sunt prezentate în rândurile care urmează.
Frigorificul Beko B3RCNA404HXB are o capacitate de 355 litri, fiind vorba despre o valoare netă. Din cauza acestui lucru, modelul de față are dimensiuni de 60x66x204 lxaxî cm.
Printre tehnologiile de răcire acest model are No Frost, AeroFlow și HarvestFresh. Despre prima am scris ce presupune, iar a doua presupune că aerul e distribuit uniform. Despre HarvestFresh trebuie scris că are legătură cu păstrarea proaspătă a legumelor și fructelor în compartimentele corespunzătoare.
Pentru controlarea aparatului nu e nevoie să deschideți ușa. Panoul de comandă e unul poziționat pe ușă, în exterior.

Ca dezavantaj trebuie să precizez că nu e dotat cu HomeWiz sau alte tehnologii smart care presupun control de la distanță. Poate că e bine așa sau poate că nu.

De final trebuie să scriu că acest model se va descurca de minune când vine vorba despre păstrarea la rece a unei cantități mari de alimente. Suplimentar, prospețimea e prelungită prin faptul că are aer rece distribuit uniform (lucru denumit Aero Flow) și Harvest Fresh.
În cazul în care vreți ceva similar, dar mai ieftin atunci puteți să alegeți Arctic AK60366M40NFMT. În esență, Arctic și Beko sunt același producător.

Te-ar mai putea interesa