ASUS ZenBook Duo 14 UX482EA, laptop touch cu două ecrane

Modelul din imagine are un nume ceva mai lung – ASUS ZenBook Duo 14 UX482EA, deci nu este chiar așa de ușor de reținut. Din poza de prezentare se vede construcția laptopului care este diferă de cea a altor serii de la acest brand. Sunt două ecrane însă cel de jos are dimensiuni reduse motiv pentru care nu puteți vedea cam orice pe el. Sunt câteva aplicații care le puteți rula pe acela pentru un multitasking mai interesant.

Acesta se adresează celor care vor un ecran 100% sRGB, adică vor să facă editări foto/video și sistemul de răcire este satisfăcător datorită mecanismului Ergolift. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa este una satisfăcătoare și nu aveți nevoie de un laptop de gaming dacă vă place să desenați ori să faceți diverse schițe pe laptop. Nu mai este nevoie de o tabletă grafică pentru că acum puteți folosi acel stylus direct pe ecran. Conectivitatea este bună și la variantele foarte compacte, iar pe lateral vedem chiar și două porturi cu Thunderbolt v4. Vedem atât de multe dotări pe un laptop care are o greutate de numai 1.5 kg, astfel că putem spune că ar putea fi și un ultraportabil. Evident, laptopurile de top au Windows 10 preinstalat și pe acesta vorbim de versiunea Pro.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe dotări speciale care pot fi de folos și nu le veți vedea pe alte modele. Puteți folosi stylusul inclus pentru a desena sau edita, după cum se vede în multe prezentări. Puteți alege să deblocați laptopul prin recunoaștere facială cu noua cameră IR, care este tot mai prezentă pe noile laptopuri de top. Sunetul este asigurat de difuzoarele Harman Kardon, însă poate preferați să ascultați muzică la căști pentru a nu-i deranja pe cei din jur.

ASUS ZenBook Duo 14 UX482EA oferă performanțe satisfăcătoare cu noul procesor din a 11-a generație de la Intel, dar și restul componentelor sunt excelente. Dacă nu vă deranjează ecranul de 14 inci, atunci acesta este laptopul ideal pentru voi. Sunt incluse accesorii destul de utile și poate că le veți și folosi – husă, stylus și stand.

Te-ar mai putea interesa