HP Envy 13-ba1015nn, model cu i7-1165G7 și Windows 10

Dacă vă doriți un laptop business atunci o variantă bună ar fi modelul HP Envy 13-ba1015nn. Pe lângă faptul că are Windows 10 se evidențiază cu alte lucruri pozitive precum procesorul rapid, tastatura iluminată și portabilitatea bună.

Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și o să fie pe gustul oamenilor de afaceri.

Păreri pro și contra

Laptopul HP Envy 13-ba1015nn vine cu multiple lucruri care ne-ar face să cumpărăm acest aparat, iar printre acestea cele mai importante sunt următoarele:

  • Portabilitatea peste medie deoarece are greutate de 1,3kg și baterie care poate să țină 13 ore (în utilizare mixtă).
  • Ergonomia bună reprezentată de greutatea redusă, tastatura iluminată și ecranul cu strat anti-glare.
  • Vine cu dotări de siguranță printre care aș evidenția cititorul de amprentă.
  • Are Windows 10 preinstalat așa încât să puteți folosi laptopul din prima clipă din care îl scoateți din cutie.
  • Conectivitatea e una bună prin prezența wireless ax, USB 3, Thunderbolt și a cititorului de carduri.

Sunt și unele aspecte negative de care trebuie să țineți cont, printre acestea cel mai important ar fi că nu are placă video cu memorie proprie. Din această cauză putem să spunem că nu e un laptop potrivit pentru jocuri sau sarcini video intense.
Din cauza faptului că e foarte subțire nu are LAN, dar se poate folosi wireless sau un adaptor USB-LAN (dacă vreți neaparat conexiune pe fir).

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor un laptop pentru călătorii de afaceri, ședințe sau lucrul de acasă. O să vedeți că e foarte performant și stabil.
Notebook-urile celor de la HP sunt unele foarte apreciate de segmentul business cât și de utilizatorii casnici deoarece acestea au o fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa