ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA, laptop cu ecran OLED

Laptopul din imaginea de prezentare este un model mai deosebit și nu doar pentru că are acel ecran OLED, ci și din alte puncte de vedere. ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA este modelul prezentat și este unul destul de interesant, aș putea spune că este o alternativă la un Macbook de 13 inci. Chiar dacă nu este foarte mare în comparație cu laptopurile clasice, are o greutate de numai 1.1 kg și o construcție solidă. Bineînțeles, astfel de laptopuri nu sunt foarte accesibile.

Sunt puține laptopuri cu un ecran atât de superb și îl vor aprecia cei care nu folosesc alt laptop sau PC, adică vor să se bazeze doar pe acest laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Laptopul oferă o experiență plăcută din toate punctele de vedere și nu văd ce ați putea să-i reproșați. Bineînțeles, sunt laptopuri mult mai scumpe care oferă ceva în plus, însă și așa nu cred că aveți nevoie dacă îl folosiți doar acasă sau poate chiar la locul de muncă. Nu are o placă video dedicată în caz că vreți să editați clipuri cu programe profesionale, dar viteza de procesare este excelentă. Totul se mișcă rapid și noile tipuri de SSD-uri și nu este necesar nici un upgrade.

Păreri pro și contra

Are un ecran OLED, autonomie foarte mare, tastatură de calitate superioară și touchpad generos, configurație performantă, alimentare prin portul Thunderbolt 4, balamale Ergolift, numpad în touch și multe altele. Aș putea spune că este un laptop de top care impresionează și prețurile sunt influențate destul de mult de configurație. Vedem variante cu Core i5 și cu Core i7, dar și cu mai multă sau mai puțină memorie RAM. Capacitatea de stocare este importantă și ea, însă poate că vă este de ajuns și 512GB că doar nu stocați filme sau alte fișiere foarte mari pe el.

Sunt laptopuri care oferă Windows 10 preinstalat și chiar merită dacă nu aveți vreun stick cu el pe acasă. ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA se adresează celor care au ceva mai multe pretenții deoarece au avut doar modele laptopuri deosebite și vor o soluție ceva mai bună.