ASUS X515JA, laptop office cu Intel Core i3 și i5

Laptopul office din imagine este unul din cunoscuta serie ASUS X515JA, iar configurațiile sunt destul de apropiate pentru că nu vedem diferențe mari de preț. Puteți să alegeți și culoarea preferată, adică puteți alege între gri și albastru (în limita configurațiilor disponibile). Dacă nu sunteți un utilizator foarte pretențios, atunci optați pentru cel cu Core i3 și Windows 10 Home S. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să pierdeți timp cu instalări și îl puteți folosi imediat după achiziție.

Arată bine indiferent de configurație și culoare, se poate vede din imaginea de jos. Evident că hardware-ul nu afectează în nici un fel aspectul laptopului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dotările sunt aceleași indiferent de preț deoarece vorbim de aceeași serie. Configurațiile sunt de tip office, adică pot fi folosite pentru taskuri zilnice și chiar aplicații care nu necesită o placă video dedicată. Este prezentă doar placa video Intel UHD Graphics care rulează fără probleme conținut video (filme) fie pe ecranul său IPS, fie pe unul extern (prin HDMI). Depinde și de la ace distanță vă aflați de el, însă este de ajuns 15 inci dacă vreți să lucrați pe el de la birou.

Păreri pro și contra

Portabilitatea este excelentă pentru acest buget, performanțele sunt satisfăcătoare că doar are SSD, ecran Full HD (încă mai sunt câteva laptopuri HD pe piață), USBuri rapide, are Wifi rapid etc. Nu s-a putut pune un port LAN pentru că este subțire, dar sunt adaptoare sau Hub-uri pentru el în caz că doriți mai multe porturi sau dacă nu vreți ca anumite cabluri să fie pe lângă laptop. Evident configurația cu Core i5 și SSD de 512GB ar fi ideală pentru un utilizator care îl vrea pe mai mulți ani și care nu vrea să mai investească în el.

ASUS X515JA poate fi soluția pentru voi sau poate vreți să faceți un cadou persoanei iubite sau pentru copiilor voștri. Nu trebuie să cheltuiți mult ca să faceți o alegere bună și acest brand oferă laptopuri fiabile, motiv pentru care veți vedea doar păreri/recenzii pozitive.

Te-ar mai putea interesa