ASUS X515MA, laptop cu procesor Gemini Lake Refresh

Laptopul ASUS X515MA este diferit de restul modelelor deoarece are un preț foarte mic și oferă un hardware modest. Poate fi de ajuns dacă în veți folosi strict pentru aplicații office, navigare web, redare media și Școala Online. Chiar dacă pare a fi mic din imaginea de prezentare, el are un ecran clasic cu diagonală de 15 inci. Totuși, specificațiile sale nu sunt cele mai grozave dar este de înțeles pentru că în acest buget un laptop nu poate excela.

Nu sunt foarte multe laptopuri accesibile, cele mai multe laptopuri costă 2000 de lei și nu merită să cheltuiți atât de mult dacă nu vă folosiți mult de acest gadget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Intel N4020 este prezent pe suficient de multe laptopuri deoarece reprezintă o soluție office bună. Aș putea spune că se adresează celor care nu au foarte multe pretenții și care poate nu folosesc des laptopul. Poate că folosiți PC-ul pentru taskuri mai dificile, iar laptopul va fi folosit doar când vă aflați în mișcare. Pentru gaming, sunt laptopuri speciale cu hardware și sistem de răcire mult mai avansat ori alegeți o consolă de gaming.

Păreri pro și contra

Vedem porturi USB destul de numeroase și diversificate, iar voi puteți conecta orice periferic cu sau fără fir. Spațiul de stocare este suficient de mare dacă nu aveți de gând să țineți filme și muzică pe el, iar aplicațiile vor porni rapid pentru că nu are HDD, ci SSD. Pentru a-l folosi trebuie să instalați Windows 10 și vă puteți folosi de un stick USB cât timp nu mai sunt unități DVD pe laptopuri. Are o construcție similară cu cea a unui ultraportabil, doar că nu are o carcasă metalică. Configurația laptopului este suficient de performantă pentru ce veți face, iar dacă vă doriți un plus de performanță atunci aveți nevoie de un laptop cu AMD Ryzen 3 sau Core i3.

ASUS X515MA are un design argintiu destul de reușit și tastatura este vizibilă în orice condiții. Nici nu prea merită să optați pentru un laptop de culoarea neagră deoarece nu va fi la fel de elegant ca și acesta.

Te-ar mai putea interesa