ASUS VivoBook X712EA, laptop cu i5-1135G7 și ecran de 17

ASUS VivoBook X712EA e un laptop din categoria multimedia pentru acele persoane interesate de un aparat care să fie modern și să poată fi utilizat la mai multe sarcini (navigat net, vizionat filme, jocuri simple și altele).
Modelul X712EA-BX134 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », fiind valabil pentru varianta cu 8GB RAM, stocare HDD+SDD. Din poza de alături se poate vedea că are un design plăcut și minim în același timp.

Păreri pro și contra

Modelul VivoBook X712EA de la Asus e unul avansat tehnologic, iar principalele lucruri care v-ar face să-l cumpărați sunt:
1. Ecranul mare de 17,3 inci cu rezoluție HD+ și strat anti-glare.
2. Capacitatea memoriei de 8GB RAM tip DDR4 și stocarea pe HDD+SSD. E vorba despre un hard de 1TB și SSD de 512GB.
3. Procesorul i5 care e unul foarte rapid deoarece e un model i5-1135G7 cu 4 nuclee. Punctajul scos la cpubenchmark e de 10060 puncte.
4. Are mai multe posibilități de conectare precum porturi USB 2.0, 3.0, wireless ac, bluetooth și HDMI.
5. Portabilitatea e una bună deoarece are greutate de 2,3 kg și baterie care să țină vreo 3 ore.
6. Ergonomia aparatului e una foarte bună prin faptul că are o greutate redusă, tastatură iluminată, ecran cu strat anti orbire și alte lucruri importante.

Ar fi și câteva lucruri negative de menționat printre care că are nu are rezoluție FHD și că placa video e una integrată.

Per ansamblu acest model e unul pentru acele persoane care vor un produs de calitate la un preț corect. Asus e cunoscut ca fiind un laptop pentru acele persoane care vor un aparat în care să se bazeze și care să țină cât mai mult.
Dacă vă interesează un laptop de 15 inci cu mai multă memorie RAM atunci vă recomand modelul M525.

Te-ar mai putea interesa