ASUS M525UA, laptop avansat cu procesor AMD, SSD mare și 16GB RAM

Laptopul ASUS M525UA este un model destul de interesant care îl puteți folosi în locul vechiului laptop sau PC. Designul acestuia nu diferă de cel al altor variante oferite de acest brand și diferențele sunt doar la interior. Vedem un finisaj pe gri care o să vă placă deoarece evidențiază mai bine tastatura și rama ecranului. Conectivitatea este un punct forte al oilor generații de laptopuri și este chiar mai bună la modele de top sau de gaming. Bineînțeles, dotările sunt influențate de buget și vi se oferă exact ce aveți nevoie.

Are un preț foarte bun deoarece vorbim de o serie office și pentru că nu este prezent nici un sistem de operare (mă refer la Windows). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile cu procesoare AMD sunt foarte populare și apreciat în special că vin cu tehnologie de fabricație modernă – pe 7 nm. Acestea au plăci video integrate destul de bune și care le puteți folosi la unele jocuri sau aplicații. Ecranul Full HD este standard și foarte puține laptopuri mai oferă unul HD, eu le-aș evita deoarece noile ecrane oferă o imagine mult mai clară.

Păreri pro și contra

Se pot stoca destul de multe pe el . Se poate lauda cu o portabilitate destul de bună și îl puteți lua cu voi oriunde, pentru că are numai 1.8 kg. Cititorul de amprentă nu lipsește și cu el vă puteți autentifica mai ușor, nu mai trebuie să țineți minte nici o parolă ți este mult mai sigur. Are chiar și o tastatură iluminată care este prezentă doar pe laptopuri mai speciale și vă ajută când nu aveți o sursă de lumină în apropiere sau când călătoriți. Cu alte cuvinte, nu este un laptop clasic, ci unul mai deosebit și poate că vă convine prețul.

ASUS M525UA este o alegere inteligentă pentru că aveți performanțe generoase și nici nu este nevoie de un buget foarte mare. Puteți lucra pe el deoarece oferă un multitasking bun, doar că mai trebuie să puneți Windows 10 pe el cu ajutorul unui stick și licența electronică nu costă atât de mult.

Te-ar mai putea interesa