Asus VivoBook S15 S533EQ, laptop cu i7-1165G7 şi GeForce MX350

Modelul Asus VivoBook S15 S533EQ e unul din categoria multimedia datorită componentelor din dotare. E vorba despre procesor i7 quad core, placă video cu memorie dedicată şi stocare pe SSD.
Un astfel de dispozitiv e util acasă ori la serviciu deoarece cu ajutorul lui se pot edita documente, naviga pe Internet şi viziona filme.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se remarcă printr-un aspect clasic Asus şi dotări premium (tastatură iluminată, cititor de amprente şi Windows 10 preinstalat).


Păreri pro şi contra

Asus VivoBook S15 S533EQ e prezent în două în funcţie de capacitate a de stocare S533EQ-BQ030T (cu 512 GB) sau S533EQ-BQ034R (1TB).
Portabilitatea acestui aparat aparat e una foarte bună deoarece are o greutate de 1,8kg, iar bateria ţien undeva la 4-5 ore.
Nu are unitate optică, dar în schimb are o multitudine de porturi utile precum 3 USB, HDMI (1.4), Thunderbolt 4, wireless ax şi bluetooth.
Memoria RAM standard e de 8GB, iar în fişa tehnică e precizat că 16GB e capacitatea maximă. Cei 8GB fiind integraţi (on board).
Sistemul de operare preinstalat e Windows 10 Home, iar cu ajutorul lui o să puteţi să vă faceţi lucrul din momentul în care scoateţi laptopul din cutie.
E potrivit pentru segmentul business deoarece are câteva dotări de siguranţă printre care cea mai importantă e cititorul de amprentă.
Are cameră web HD, dar nu e privacy shutter, adică cu un vizor care să poată fi închis.

Per ansamblu acesta e un laptop modern dacă vreţi ceva sigur şi performant. Nu e un laptop pentru jocuri (în cazul acesta fiind modele Asus Rog), dar se va descurca de minune în sarcini business, office şi multimedia.
În opini mea nu e nevoie de mai mult spaţiu de stocare şi nici de mai multă memorie RAM. Laptopul va fi utilizabil 6-7 ani.

Te-ar mai putea interesa