Asus VivoBook S13 S333EA, ultraportabil cu i5-1135G7

Laptopul Asus VivoBook S13 S333EA model S333EA-EG004 e unul din categoria ultraportabilelor deoarece are o greutate de 1,2kg, iar bateria poate să țină toată ziua. Acest lucru îl va face foarte bun pentru oamenii de afaceri sau pentru cei interesați de un dispozitiv la care bateria să țină mult.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat performant și portabil. Din imagina de alături se poate vedea și faptul că e un model de culoare neagră.


Păreri pro și contra

Asus VivoBook S13 S333EA e echipat cu procesor i5-1135G7 care are 4 nuclee și cip grafic Iris Xe. E unul foarte puternic capabil în a scoate 10052
puncte pe cpubnechmark. Procesorul acesta îl întâlnim și la alte laptopuri de la Asus, chiar și la cele de 15 inci.
Are ecran de 13,3 inci cu rezoluție FHD, panou IPS și strat anti-glare. În aceste condiții imaginea o să fie una de foarte bună calitate.
Memoria RAM e una de 8GB tip LPDDR4X, adică una cu voltaj scăzut. Iar, pe partea de stocare vine cu SSD care are capacitate de 512GB.
La capitolul securitate are cititor de amprentă așa încât doar persoanele avizate să aibă acces la date.
În privința bateriei ar mai trebui adăugat că are Fast Charge așa încât să se încarce la 60 procente în 49 minute. Un lucru similar l-am văzut și pe laptopurile celor de la HP.
Printre tehnologiile moderne adoptate de acest laptop se numără wireless ax, Thunderbolt v3, procesorul nou și altele.

Deci, dacă sunteți un om de afaceri și vreți un laptop cu portabilitate bună, dar care să fie și foarte performant atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Producătorul Asus e unul foarte apreciat deoarece face laptopuri pentru toate gusturile și pentru mai multe categorii (business, office, multimedia sau gaming).

Te-ar mai putea interesa