HP Pavilion 15-eg0068nq, model performant cu i7-1165G7 şi SSD

HP Pavilion 15-eg0068nq e un laptop de 15 inci pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, funcţional şi performant. Evident că nu stă rău nici pe partea de portabilitate deoarece are o greutate de 1,8kg. În principal e un laptop pentru acasă, dar nu vă opreşte nimeni să îl folosiţi la lucru deoarece are procesor rapid de tip i7 quad core.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic care arată bine. Din imagine se poate vedea că e un model de culoare argintie cu tastatură completă (în partea dreaptă are tastatură numerică).


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 15-eg0068nq e unul echipat cu procesor i7-1165G7 aş încât să poată face faţă celor mai solicitante sarcini. Pe partea de memorie are 8GB memorie RAM şi stocare pe SSD de 512GB.
Legat de portabilitate mai trebuie să adaug faptul că are o baterie foarte bună care poate să ţină şi 8 ore. Probabil că durata medie de utilizare va fi de 3-4 ore la o utilizare normală. Încărcarea nu va dura prea mult deoarece are Fast Charge care încarcă şa 50 procente în 30 minute.
Ecranul de 15,6 inci e unul cu rezoluţie FHD, strat anti-glare şi panou IPS.

Nu dispune de unitate optică, dar în schimb stă excelent pe partea de porturi deoarece are un USB C, două USB 3.0, HDMI, wireless ax şi bluetooth.
Întrucât nu are sistem de operare preinstalat aş recomanda să instalaţi Windows 10 Home 64 bit de pe un stick USB.

Acesta e un laptop pentru persoanele care vor ceva stabil, fiabil şi la zi peste câţiva ani. Tehnologia din el îl va face actual şi peste 3-4 ani, dar nu vă opreşte nimeni să-l folosiţi chiar şi 10 ani.

Te-ar mai putea interesa