ASUS VivoBook S 15 OLED K3502ZA, laptop cu ecran OLED

ASUS VivoBook S 15 OLED K3502ZA este unul dintre numeroasele laptopuri de la acest brand care oferă un display OLED, dar și alte specificații foarte bune. Se poate concluziona că este vorba de un laptop premium, doar după cum arată, adică vedem finisaje mai elegante, plus un logo nou pe capacul său. Cele mai recente laptopuri vin cu acest tip de ecran care a fost și este destul de popular pe anumite serii de televizoare. Cică are un consum de energie ceva mai mare, însă e de înțeles pentru că vorbim și de o rezoluție de top 2.8K.

Prețurile sunt ceva mai mari decât la modelele standard și este de înțeles pentru că și configurația este una mai avansată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

ASUS VivoBook S 15 OLED K3502ZA

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă calitatea imaginii este foarte importantă pentru voi, atunci nu puteți alege un laptop cu ecran IPS, ci doar cu OLED. Acesta aduce după sine și o luminozitate de 600 niți, finisaj lucios, refresh de 120 Hz și rezoluție 1620p. Nu este o rezoluție prea populară deoarece vorbim de un aspect diferit adică și laptopul nu mai este la fel de mare. Probabil că în următorii ani vom vedea ceva mai multe laptopuri ca și acesta, chiar și mai ieftine. Însă nu cred că vor fi laptopuri de gaming cu ecran OLED deoarece ar crește prea mult prețul laptopului.

Revenind la modelul de mai sus, vedem că face parte din serie K, aceasta oferă dotări și materiale diferite de alte serii. De exemplu, are o carcasă realizată din plastic și aluminiu, pe când la latele este realizată în totalitate din aluminiu sau mai este și magneziu. bateria este una de 70 Wh pentru ca voi să vă bucurați de o autonomie satisfăcătoare, tastatura iluminată nu lipsește nici ea, autentificarea se face ușor cu ajutorul cititorului de amprentă etc.

Concluzie

ASUS K3502ZA poate fi un model ceva mai ieftin, dacă e să compară cu cele Zenbook, dar nu va excela la multe capitole, adică e loc de mai bine. Dacă ecranul IPS vă este de ajuns, atunci poate că v-ar mulțumi și un ASUS VivoBook 15 X1502ZA.

Te-ar mai putea interesa