Asus Vivobook Pro M3500QA, laptop cu OLED și Ryzen

Asus Vivobook Pro M3500QA e un laptop pentru sarcini profesionale prezent în două variații în funcție de procesor. Acestea sunt M3500QA-L1166 cu Ryzen 7 5800H și M3500QA-L1165 cu Ryzen 5 5600H. Puteți vedea aici o comparație între cele două variante.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern cu performanțe peste medie și portabilitate foarte bună.
Din imaginea de alături se poate observa că acest model e unul cu aspect clasic și cu sigla Asus Vivobook.

Păreri pro și contra

Modelul Asus Vivobook Pro M3500QA e unul care se evidențiază prin mai multe lucruri, cele mai importante fiind alături:

  • Vine cu procesoare foarte puternice de tip Ryzen 7 sau 5 care sunt pe arhitectură Zen 3.
  • Ecranul e unul la superlativ deoarece are tehnologie OLED, rezoluție FHD și diagonală de 15,6 inci.
  • Pe partea de memorie stă bine întrucât vine cu 8GB RAM și stocare pe SSD de 512.
  • În privința dotărilor de siguranță stă foarte bine deoarece are cititor amprentă, modul TPM și privacy shutter la camera web.
  • Portabilitatea e una peste medie deoarece are greutate de 1,7kg și baterie care e de 3 celule 63 Wh. Carcasa acestui notebook e realizată din aluminiu și plastic.
  • Are o multitudine de porturi utile precum HDMI, 4 USB, microSD, wireless ax și altele.

Există și un dezavantaj, adică nu are placă video cu memoria proprie. Însă, are grafică integrată de la AMD, fiind vorba despre Radeon.
Pentru persoanele care apreciază conectarea la net prin fir trebuie să vă anunț că nu are LAN, dar poate fi utilizat wireless sau un adaptor USB-LAN.

Acest model e pentru acele persoane care vor un aparat modern, dar care să nu coste o avere. Spre deosebire de alte modele acesta are ecran OLED așa încât imaginea să fie cât mai clară, iar dacă vă interesează o alternativă atunci recomand M513UA.

Te-ar mai putea interesa