Asus VivoBook Pro 16 K6602HE, laptop de 16 inci pentru profesioniști

Persoanelor interesate de un laptop performant cu i7 octa core și rezoluție 2460×1600 pixeli le recomand modelul Asus VivoBook Pro 16 K6602HE. Pe scurt, acesta e un laptop pentru profesioniștii interesați de ceva performant și cu portabilitate foarte bună.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine nu doar dpdv al aspectului, ci și al configurației. Nu știu dacă se poate observa din poză, dar acest model e unul de culoare albăstrui (quiet blue), iar în dreapta are tastatură numerică.

Păreri pro și contra

Laptopul Asus VivoBook Pro 16 K6602HE e unul care stă foarte bine și pe partea de ergonomie deoarece are ecran foarte clar cu panou IPS, tastatură iluminată și o greutate redusă de 1,9 kilograme.

Pe partea de securitate are senzor de amprentă, TPM și cel mai nou sistem de operare – Windows 11 Pro. TPM este util noului Windows așa încât să poată fi instalat și să furnizeze diverse funcții de securitate.

Performanțele superioare ale acestui model sunt oferite de procesorul i7 model 11800H, cei 16 giga RAM DDR4 și stocarea pe SSD de 1TB.
Pentru cei interesați de un model care să aibă și performanțe bune când vine vorba despre procesare video, trebuie să scriu că modelul de față vine cu placă RTX 3050 TI. O astfel de placă o întâlnim în laptopuri moderne precum Acer Nitro 5 AN517-42.

Și pe partea de porturi stă destul de bine deoarece vine cu wireless ax, LAN Gigabit, 3 USB, HDMI 2.1 și altele.

Ca dezavantaj trebuie să menționez prețul ușor mare, dar oarecum pot să îl înțeleg din moment ce pe piață nu sunt prea multe astfel de laptopuri.

Per ansamblu, acest model cred că se va dovedi util pentru profesioniști (că e vorba despre creatori de conținut sau despre alt tip de profesioniști).

Te-ar mai putea interesa