Asus Vivobook Pro 15 K3500PH, notebook cu i7-11370H

Asus Vivobook Pro 15 K3500PH e un laptop apărut pe piață la început de an 2022 și m-am hotărât să scriu un articol din care să vedem dacă acest model merită achiziționat sau nu.

Notebook-ul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern. Din imaginea de alături se poate vedea că are un design minim. Culoarea sa e una albastru închis (quiet bluet).

Motive pro și contra

Laptopul K3500PH stă bine la capitole precum securitatea, portabilitatea și performanța. În rândurile care urmează am să evidențiez principalele aspecte pentru care acest model merită cumpărat.

  • Procesorul e unul quad core model i7-11370H e unul care scoate 12.242 puncte. E un model apărut în primul sfert al anului 2021.
  • Vine cu cititor de amprente care facilitează o autentificare ușoară și protejează informațiile de pe el.
  • Ecranul e unul cu diagonală de 15,6 inci cu panou IPS și rezoluție Full HD.
  • Portabilitatea e una bună prin faptul că are greutate de 1,7 kilograme, iar bateria de 3 celule (50W) ține vreo 5 ore.
  • Din păcate, nu are sistem de operare preinstalat. Din această cauză recomand să instalați Windows 10.
  • Un alt aspect negativ e că placa video e una GTX 1650 Max-Q. Adică, nu e un model cu tehnologie raytracing.

Securitate la superlativ

Modelul acesta nu doar are cititor de amprente, ci are TPM și privacy shutter. Acest ultim lucru presupune că se poate închide web cam-ul în mod mecanic.

Ca o alternativă la acest model avem aparatul K3500PA cu procesor i5. E un model similar, dar cu ecran ușor diferit și procesor ceva mai slab.

În opinie mea, acesta un laptop pentru oamenii de afaceri deoarece are toate dotările de care aceștia au nevoie. Mă refer în special la putere de procesare și portabilitate.
Eu cred că merită achiziții prin prisma dotărilor de generație nouă și a faptului că are o construcție rigidă.

Te-ar mai putea interesa