Asus K3500PA, laptop profesional cu i5

Asus K3500PA e un laptop util în sarcini profesionale care vine ca o alternativă la modelul Asus M3500QC, cu diferența că nu are placă video cu memorie dedicată. De la început trebuie să scriu că modelul de față e pentru cei care nu se ocupă cu editări video deoarece doar modelul M3500QC are placă video dedicată model RTX.

Modelul Asus K3500PA e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect, funcționalitate și dotări.
Din imaginea de alături se poate vedea că are o culoare ușor albăstruie despre care producătorul zice că e „quiet blue”.

Păreri pro și contra

Laptopul de față vine cu multiple dotări utile și am să specific cu ce vine K3500PA-KJ267. Am să mă axez în principal pe cele mai utile dotări.
Procesorul e un i5-11300H cu 4 nuclee și care are cip grafic Iris Xe integrat în acesta. ca să vă faceți o idee despre performanțele procesorului trebuie să menționez că acesta scoate 11.410 puncte la cpubenchmark.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție FHD, panel IPS și finisaj anti-glare.
În privința memoriei trebuie să scriu că e vorba despre 16GB memorie RAM, iar stocarea e pe SSD de 1TB. În felul acesta avem suficientă memorie și stocare.
Capitolul securitate e unul la superlativ în cazul acestui aparat deoarece are modul TPM, cititor amprentă și privacy shutter.
Despre portabilitate trebuie să scriu că totul e foarte bine având în vedere că are greutate redusă de 1,7kg și baterie cu 3 celule care poate să țină și 5 ore. Greutatea aceasta e obținută prin faptul că are carcasă din aluminiu.
Ergonomia e un alt aspect de care trebuie ținut cont, acest model fiind unul cu tastatură iluminată și greutate mică, după cum am scris mai sus.

Verdictul meu despre acest model e pentru acele persoane care vor un notebook PC pentru sarcini costisitoare, dar nu de tip video deoarece placa video nu are memorie dedicată.

Te-ar mai putea interesa