ASUS Vivobook Pro 14 K3400PH, laptop OLED cu hardware avansat

ASUS Vivobook Pro 14 K3400PH este disponibil în două culori (albastru și argintiu) și numeroase configurații. Chiar dacă e subțire precum o tabletă, acest laptop oferă un hardware de top care oferă performanțe office excelente, însă puteți folosi și aplicații profesionale că doar aveți componente de ultimă generație + o placă video extraordinară. În imaginea de jos se poate vedea varianta pe albastru, iar mulți ar zice că e pe negru. Chiar dacă e foarte compact are componente decente și nu veți altul mai bun pentru aceleași dimensiuni.

Are un hardware de ultimă generație și îl voi prezenta mai jos pentru cei care nu-l cunoscut, însă poate să difere puțin de la un model la altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Procesorul Intel Core i7, respectiv Core i5, din seria Tiger Lake (10 nm) are o placă video proprie ca restul procesoarelor de pe piață (are și GTX 1650 ca HP Pavilion 15-ec2022nq), doar că nu se adresează celor care le plac jocurile 3D. Ecranul acestui laptop este un OLED cu o diagonală suficient de mare – 14 inci, iar imaginea e una 2.8K. Calitatea imaginii nu poate fi pusă la îndoială, pentru că vorbim de cel mai avansat display de pe piață. Poate că o să vedem OLED-uri și pe laptopuri mai accesibile ori chiar de gaming, dar și IPS-urile sunt foarte bune.

Capacitatea SSD-ului M.2 poate să difere în funcție de alege, adică poate fi de 512GB, respectiv 1TB. Nu are anumite dotări și poate că nu sunt foarte numeroase, însă sunt foarte importante cât timp nu folosiți alt laptop sau un desktop PC. Unele vin cu Windows 10, altele cu Windows 11, iar diferențele de preț sunt vizibile.

Concluzie

ASUS K3400PH din Vivobook Pro poate fi unul dintre multele modele de la acest brand care pot fi folosite oriunde și nu trebuie să vă faceți griji că veți rămâne fără baterie. Puteți lua încărcătorul cu voi dacă aveți o geantă pentru laptop, iar pentru a beneficia de o autonomie mai mare, alegeți o luminozitate mică la ecran și nu redați conținut video.

Te-ar mai putea interesa