Asus Vivobook M433UA, laptop business cu Ryzen 5

Asus Vivobook M433UA e un laptop care poate fi considerat ca fiind un laptop din categoria business (pentru oameni de afaceri) deoarece e performant și are portabilitate bună.
Procesorul din dotare e un Ryzen 5 cu șase nuclee, iar greutatea laptopului e una redusă de 1,4kg.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic care arată bine și nu costă prea mult.
Din imagine se poate vedea că e un model de culoare gri și că nu are tastatură numerică în partea dreaptă.

Păreri pro și contra

Laptopul Asus Vivobook M433UA co codul produs M433UA-EB120 are procesor Ryzen 5 5500U care are 6 nuclee. În acest fel are 13618 puncte la cpubenchmark.
Pentru a putea rula filme și alte sarcini video acest notebook din categoria ultraportabilelor are procesor cu cip grafic integrat. E vorba despre cip Radeon Graphics.

Din păcate nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB. E compatibil cu Windows 11 deoarece are TPM.
Stă bine pe partea de conectică deoarece are wireless ax, HDMI și 4 porturi USB.

Ergonomia e un alt aspect care nu trebuie neglijat. Modelul acesta de ultrabook are o greutate mică de 1,4kg, ecran cu strat anti orbire, panou cu unghiuri de vizualizare bune și tastatură iluminată.

Acest model e pentru acele persoane care vor un laptop cu portabilitate bună pentru acasă ori la lucru. Nu e pentru jocuri deoarece nu are placă video dedicată. Dacă vreți ceva pentru gaming sau editări video atunci ar trebui să vă orientați înspre un Asus TUF.
Producătorul Asus e specializat pe laptopuri și componente PC. Alegând un laptop de la ei nu vei greși deoarece produsele lor sunt unele fiabile.
Pentru a putea folosi dispozitivul la maxim vă recomand și mouse-ul Logitech M100 care e unul de calitate cu fir.