Asus Vivobook M433UA, laptop business cu Ryzen 5

Asus Vivobook M433UA e un laptop care poate fi considerat ca fiind un laptop din categoria business (pentru oameni de afaceri) deoarece e performant și are portabilitate bună.
Procesorul din dotare e un Ryzen 5 cu șase nuclee, iar greutatea laptopului e una redusă de 1,4kg.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic care arată bine și nu costă prea mult.
Din imagine se poate vedea că e un model de culoare gri și că nu are tastatură numerică în partea dreaptă.

Păreri pro și contra

Laptopul Asus Vivobook M433UA co codul produs M433UA-EB120 are procesor Ryzen 5 5500U care are 6 nuclee. În acest fel are 13618 puncte la cpubenchmark.
Pentru a putea rula filme și alte sarcini video acest notebook din categoria ultraportabilelor are procesor cu cip grafic integrat. E vorba despre cip Radeon Graphics.

Din păcate nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB. E compatibil cu Windows 11 deoarece are TPM.
Stă bine pe partea de conectică deoarece are wireless ax, HDMI și 4 porturi USB.

Ergonomia e un alt aspect care nu trebuie neglijat. Modelul acesta de ultrabook are o greutate mică de 1,4kg, ecran cu strat anti orbire, panou cu unghiuri de vizualizare bune și tastatură iluminată.

Acest model e pentru acele persoane care vor un laptop cu portabilitate bună pentru acasă ori la lucru. Nu e pentru jocuri deoarece nu are placă video dedicată. Dacă vreți ceva pentru gaming sau editări video atunci ar trebui să vă orientați înspre un Asus TUF.
Producătorul Asus e specializat pe laptopuri și componente PC. Alegând un laptop de la ei nu vei greși deoarece produsele lor sunt unele fiabile.
Pentru a putea folosi dispozitivul la maxim vă recomand și mouse-ul Logitech M100 care e unul de calitate cu fir.

Te-ar mai putea interesa