ASUS VivoBook 15X OLED M1503QA, laptop cu ecran OLED

Căutați un laptop cu display OLED? ASUS VivoBook 15X OLED M1503QA este cea mai atractivă recomandare de pe piață deoarece oferă o configurați performantă, un design elegant și dotări satisfăcătoare la un preț excelent. În anii precedenți nu prea au fost astfel de laptopuri deoarece tehnologia a fost prea costisitoare, însă și laptopurile cu tehnologie IPS oferă o experiență plăcută.

Evident că un ecran OLED nu poate fi comparat cu nimic deoarece reproduce foarte bine un număr generos de culori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurațiile sunt office dar pot rula fără probleme și conținut video și aplicații profesionale. Evident că nu mă refer la jocuri 3D când spun conținut video, ci mai degrabă la filme și clipuri 1080p.

Îl recomand chiar și celor pasionați de editare foto deoarece ecranul este chiar superb (HDR True Black 600) și reproduce un număr destul de mare de culori, plus că este și lucios. Nu oferă tehnologie touch în caz că vreți să fiți și puțin creativi, dar există tablete grafice pentru cei mai creativi dintre voi.

Autonomia generoasă este un alt motiv pentru care îl recomand și vedem o baterie de 70 Wh, ca și pe laptopurile de gaming. Configurațiile au un consum destul de mare pentru că vorbim de procesoare Ryzen 5 și 7 de tip H (ca și pe laptopuri de gaming de la acest producător – TUF și ROG). Unele pot avea mai multă sau mai puțină memorie RAM, dar este nevoie de minim 8GB, iar ideal ar fi 16GB. Cât despre spațiu de stocare, un SSD de 1TB ar fi de ajuns.

Tastatura iluminată este o dotare importantă dar nu o veți folosi prea des pentru că și așa va reduce din autonomia laptopului. Chiar și alte serii mai accesibile (ASUS VivoBook 15 X1500EA), oferă o tastatură iluminată însă finisajele și componentele diferă.

Concluzie

Dacă ar fi să vă recomand o configurație, evident că v-aș recomanda cu memorie de 16GB și poate chiar cu Windows 11 pentru că alt sistem de operare nu aș instala pe acest laptop, fiind lansat recent.

Te-ar mai putea interesa