ASUS VivoBook 14 M413IA, laptop negru ultraportabil

Laptopul ASUS VivoBook 14 M413IA este un alt model de 14 inci care are un design foarte compact, adică este un ultraportabil. Consider că este o alegere foarte bună deoarece oferă un hardware avansat, dar și dotări excelente pentru cât costă. Poate că v-ați săturat de variantele argintii și ați prefera un model negru cu ecran de 14 inci. Porturile nu lipsesc și vedem cele mai utile dintre ele, acestea fiind poziționate mai în spate.

Tasta Enter este mai mică, motiv pentru care trebuia mai bine evidențiată, dar și așa tastatura are iluminare. Această funcție poate fi activată și dezactivată după bunul plac, nici nu mai este nevoie de o lampă de birou pentru a scrie pe el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Performanțele superioare sunt asigurate în mare parte de procesor, iar aici vorbim de noul Ryzen 5 pe 7 nm. Placa video este tot AMD și este una integrată, poate că nu este cea mai bună soluție pentru gaming. laptopul este conceput pentru cei care vor portabilitatea, adică să lucreze pe el de oriunde și să beneficieze de o autonomie generoasă. Protecția ecranului anti-glare nu permite ca lumina să se reflecte, astfel că puteți să îl folosiți chiar și în spații deschise.

Aveți nevoie de 8GB RAM pentru multe aplicații și poate că veți face puțin multitasking între ele, iar un SSD de 512GB este perfect chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Păreri pro și contra

Are un ecran IPS cu rezoluție Full HD, un design modern, greutate scăzută, multe porturi USB, suficient spațiu de stocare, suficientă memorie RAM, tastatură iluminată și un preț bun pentru ce oferă. Dacă acesta este modelul care vă place, atunci nu stați mult pe gânduri deoarece stocul este limitat. Anumite serii sunt prezente pe piață pentru o perioadă scurtă de timp.

ASUS VivoBook 14 M413IA are o autonomie satisfăcătoare în modul office, adică când nu rulați conținut video. Nu aveți nevoie de multe periferice deoarece are dotări bune: cameră web, touchpad generos, difuzoare, card reader. Cele mai multe laptopuri au difuzoare premium – Harman Kardon, iar aici mă refer la cele de peste 2000 lei.

Te-ar mai putea interesa