ASUS TUF Gaming F15 FX506HCB, laptop cu i7-11800H Tiger Lake

ASUS TUF Gaming F15 FX506HCB este un laptop special pentru jocuri dotat cu procesor i7 octa core, placă video RTX și tastatură iluminată RGB. Specificațiile tehnice sunt unele de ultimă generație, iar voi trebuie doar să puneți software-ul corespunzător – Microsoft Windows 10. Un laptop precum acesta se adresează utilizatorilor care doresc un desktop replacement care să aibă o portabilitate decentă și performanțe superioare pentru jocurile noi.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe bani aceștia primim un laptop care vine cu procesor Intel Core i7 din a 11-a generație (tehnologie pe 10 nm) și ecran IPS de 15.6 inci cu rată de refresh de 144Hz (imaginea rămâne clară chiar și când vă jucați cu mai mult de 60 de fps-uri).

Ultimele generații de laptopuri vin cu un ecran ceva mai bun pentru că imaginea joacă un rol destul de important pentru un utilizator cu pretenții ceva mai mari. Pentru ca orice joc să poată rula excepțional are o placă grafică Nvidia RTX 3050 care e aproape similară celei desktop, doar că are frecvență scăzută. E un cip grafic din clasa 1, iar asta ne spune că e un aparat de top pentru jocuri sau prelucrare video. Memoria RAM e una de 8 giga tip DDR 4, iar dacă vreți mai mult atunci mai puteți adăuga încă atât.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, are un preț corect pentru ce oferă, hardware nou, SSD de 1 tera, WiFi ax, HDMI 2.0, baterie mare.
Din păcate nu are suficientă memorie RM pentru anumite jocuri, dar se poate pune pe el până la 32GB.

Dacă ești interesat în a achiziționa un laptop care să arate spectaculos și care să se descurce în orice sarcină solicitantă atunci acest ASUS FX506HCB ar fi recomandarea mea. Are multiple lucruri care nu le găsești la alte modele, iar printre acestea aș enumera wireless-ul ax, tastatura iluminată RGB, procesorul cu opt nuclee și cele menționate mai sus. Seria TUF înlocuiește cu succes seria ROG și prețul se menține la un nivel acceptabil pentru pasionații de jocuri, adică nu este exagerat.

Te-ar mai putea interesa