Asus Tuf Gaming A17 FA706IE review

Asus Tuf Gaming A17 FA706IE e un laptop pentru acele persoane pasionate de jocuri și vine cu multiple dotări care ajută la rularea „fină” a acestora. Aș menționa procesorul Ryzen 7, placa video raytracing și ecranul cu 144 Hz.
În acest review am să evidențiez principalele lucruri pentru care merită cumpărat acest model, întrucât pe piață există multiple modele similare.

Mai întâi ar trebuie să scriu că aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu o multitudine de dotări utile. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un design caracteristic seriei TUF și că are webcam. Am menționat că are webcam deoarece unele modele de l Asus nu mai au așa ceva.

Păreri pro și contra

Laptopul FA706IE e unul prezent în mai multe configurații, iar una dintre acestea e FA706IE-HX015. Caracteristicile tehnice ale acesteia sunt procesor Ryzen 7 4800H, 16 giga RAM, SSD de 1TB și placă video RTX 3050 Ti.

  • Procesorul Ryzen 7 4800h e unul cu 8 nuclee așa încât să poată scoate un punctaj de 19.062 pe cpubenchmark
  • Ecranul e unul la superlativ cu diagonală de 17,3 inci, refresh la 144 Hz, rezoluție 1080p și strat mat.
  • RAMii instalați sunt 16 giga, laptopul suportând maxim 32.
  • Stă bine pe partea de porturi deoarece are HDI, 4 porturi USB, LAN Gigabit și wireless ax.
  • Are construcție solidă deoarece corespunde standardelor militare.
  • Memoria RAM e de tip DDR4. Există și modele cu DDR5.
  • Portabilitatea e una decentă deoarece greutatea de de 2,6 kilograme

Verdict

Acest laptop e făcut special pentru jocuri, dar nu văd de ce modelul Asus Tuf A17 FA706IE nu ar putea fi utilizat precum un desktop replacement sau un notebook pentru editări video.
Dacă vă interesează un model cu portabilitate mai bună atunci ar trebui s alegeți unul cu ecran de 15 inci precum acest FX517ZR.

Te-ar mai putea interesa