ASUS TUF F17 FX706HEB, laptop foarte performant de la un producător de top

Am ales să vă prezint un laptop dintr-o serie de gaming destul de populară, doar că modelele sunt actualizate destul de des, astfel că vom vedea și multe subserii. ASUS TUF F17 FX706HEB este unul dintre acele modele și chiar dacă nu pare să fie cel mai performant laptop de pe piață, oferă exact cât aveți nevoie. Să nu mai spun că are un raport preț/performanță decent și au apus vremurile în care mai trebuie să optați pentru monitor. Ecranul său oferă specificații de top și voi veți beneficia de cea mai bună calitate video.

Designul a rămas neschimbat, la fel ca și la multe alte laptopuri din seria aceasta, dar anumite dotări speciale pot fi diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile de gaming arată diferit față de cele clasice dar și față de ultraportabile pentru că au alte componente și un sistem de răcire mai avansat. Aerul cald este evacuat prin spate ca să nu creeze disconfort și dacă considerați necesar, puteți pune un cooling stand.

Cele mai multe laptopuri vin cu display-uri IPS doar că rata de refresh poate să difere, însă nu aveți nevoie să fie foarte mare 120 Hz sau 144 Hz sunt de ajuns.

Păreri pro și contra

O placă video RTX 3050 Ti poate rula fără probleme cele mai noi jocuri și puteți activa diverse scene (Ray Tracing) din setări. Sunt importante și restul componentelor, iar procesorul trebuie să fie cât mai nou. Acesta nu foarte fi înlocuit deoarece este integrat pe placa de bază ca și altele. La mai toate laptopurile se poate măsuri memoria RAM și spațiul de stocare fie prin instalare pe slotul liber, fie prin înlocuire. Probabil că anumite jocuri vor cere mai multe resurse, de aceea vă recomand să montați încă o plăcuță de 8GB, astfel că veți avea 16GB.

ASUS FX706HEB poate înlocui fără probleme un laptop vechi sau chiar un PC, doar că ecranul măsoară 17.3 inci. Poate că nu este ideal pentru a viziona filme, de aceea sunt televizoare Smart, însă când lucrați pe el sau vă jucați jocuri, eu zic că-i destul.

Te-ar mai putea interesa