Asus TUF F17 FX706HM, 4 motive pentru care să-l cumperi

ASUS TUF Gaming F17 FX706HM e un laptop de generație nouă pentru acele persoane care vor un aparat performant atât de capabil încât să poată înlocui cu succes un desktop. De aceea îl putem considera un desktop replacement, nu doar un înlocuitor desktop.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se remarcă prin faptul că are componente foarte puternice.

Păreri pro și contra

Modelul ASUS TUF Gaming F17 are mai multe lucruri utile care v-ar face să-l achiziționați, dar principalele sunt în rândurile care urmează:

  1. Ecranul e unul mare și clar. E vorba despre 17,3 inci cu rezoluție FHD, reîmprospătare la 144Hz și panou de calitate.
  2. Procesorul e unul performant, fiind vorba despre unul i7 cu 8 nuclee. Există variațiuni cu alte procesoare.
  3. Memoria e una foarte bună deoarece e de are 16GB RAM și stocare pe SSD de 1TB. Fiind mai multe variațiuni, capacitatea poate să difere.
  4. Portabilitatea e una decentă (dacă e să ținem cont de faptul că are ecran de 17 inci), fiind vorba de o greutate de 2,6 kg.
  5. Ergonomia e una bună prin faptul că are o greutate deloc mare, că are ecran clar și tastatură iluminată.

Din păcate nu e un model care să aibă preinstalat sistem de operare Windows, iar din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

De final trebuie să scriu că acest mode e pentru acele persoane care vor un laptop pentru jocuri de la un producător serios care e specializat în astfel de dispozitive. O să găsiți laptopuri mai ieftine la alți producător, dar acesta are o construcție solidă și componente alese așa încât totul să ruleze fluent.
Despre producătorul Asus trebuie scris că e unul asiatic de top, fiind cunoscut la nivel mondial pentru produsele sale de calitate.

Te-ar mai putea interesa