ASUS TUF F15 FX506LH, laptop creat pentru gameri

Laptopul din imagine are cel mai nou Core i5 de pe piață, o placă video pentru jocuri și un SSD rapid, ca totul să pornească rapid. Este vorba de ASUS TUF F15 FX506LH care este un model mai accesibil, deoarece are 8 GB RAM și voi puteți pune chiar 16GB pe el. Unele jocuri pot ceva mai multe resurse pentru că oferă hărți mia mari sau mai multe texturi, dar depinde și cât sunteți de pretențioși. Poate că vă jucați doar jocuri multiplayer și vă doriți doar un număr generos de fps-uri, iar rata de refresh mare a ecranului va fi un plus.

Din imaginea de jos se vede că arată ca și multe alte modele FX506, adică are un design destul de compact și tastatură iluminată destul de vizibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se folosește de unul dintre cele mai noi procesoare Intel – Core i5 10300H, acesta folosește tehnologie modernă și o placă video UHD Graphics de la Intel. Bineînțeles, nu acesta o veți folosi pentru redare media și gaming, iar comutarea se face automat, adică nu veți folosi două plăci video simultan (performanțe superioare și autonomie corespunzătoare).

Multe componente noi sunt mult mai compacte și ușor de instalat, însă nu toate componentele pot fi înlocuite deoarece multe sunt integrate. Cu alte cuvinte, laptopul trebuie înlocuit după câțiva ani, așa că nu merită să faceți vreun compromis.

Păreri pro și contra

Este perfect pentru cei care vor o imagine cât mai clară atunci când aveți mult peste 60 de fps-uri, dar și pentru cei care vor un laptop puternic care să înlocuiască un PC. Ecranul este excelent și chiar nu veți simți lipsa vechiului monitor. Nu este la fel de mare, dar are specificații decente. Instalarea aplicațiilor și a sistemului de operare se pot face rapid cu ajutorul porturilor USB și SSD-ului.

Laptopurile de gaming sunt tot mai atractive cu fiecare generație, oferind dotări tot mai bune pentru aceleași dimensiuni sau chiar mai mici. ASUS FX506LH are o greutate ceva mai mare decât laptopurile clasice, însă se datorează sistemului de răcire mai avansat și materialelor mai rigide.

Te-ar mai putea interesa